П`ятниця, 2024-04-26, 0:20 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » 2015 » Лютий » 3 » 1 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
1:05 PM
1 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
Положення

Шахова Володимиреччина розпочала черговий річний, шаховий марафон. Перший етап відкритого кубку Володимирецького району з шахів відбувся у неділю 1 лютого в селі Довговоля. Традиційно змагання пройшли у приміщенні сільського клубу. Турнір зібрав 17 шахістів. Грали за швейцарською системою 7 турів по 15 хв. до закінчення партії кожному. На старті турніру, як зазвичай, більш рейтингові шахісти розпочали з перемог. Хоча вже у першому турі Артем Кузьменко переміг більш досвідченого Валентина Симонюка, в той же час Дрималик та Губеня зафіксували нічию. Далі Петро Кукла в принциповій партії переміг Володимира Кравчука. Впевнено з трьох перемог розпочав автор цих рядків – А. Клімцов. Лише в четвертому турі в партії проти поточного лідера Юрія Римарчука зазнав першої, і, на жаль не останньої в турнірі, поразки.

Претенденти ж на перемогу сформувались остаточно після п’ятого туру. Кравчук переміг Римарчука, Кукла вкотре довів свою перевагу проти Клімцова, а Дрималик несподівано програв нашому восьмидесятирічному ветерану Хомчуку. Петро Кукла свої партії виграв і здобув, напевно, заслужену перемогу (в його пасиві лише поразка від Юрія Римарчука за часом; Юрій мав значну перевагу, але за рахунок грубої помилки Петра. Друге місце за Римарчуком. Він зазнав дуже прикрої поразки від Кравчука. Мав в ендшпілі перевагу чотирьох пішаків проти двох і програв в результаті падіння прапорця. Доля бронзи вирішувалась у протистоянні Кравчук – Клімцов. Останній, не зумів нав’язати боротьби, у підсумку Володимир третій, Андрій – четвертий. Замкнув п’ятірку Іван Сєров, показавши при цьому кращий результат серед школярів.

Наступний етап кубку відбудеться 7 березня у Городці. Вдале географічне розташування має сприяти великій кількості учасників. Тож запрошуємо усіх бажаючих прийняти участь у турнірі.

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця події:



За матеріалами volchess.rv.ua.


Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 532 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]