П`ятниця, 2024-03-29, 8:07 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
omatvijchuk1969

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » 2015 » Квітень » 28 » 4 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
3:29 PM
4 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
Четвертий етап відкритого Кубка Володимирецького району з шахів відбувся 26 квітня в селі Дубівка. Грали за швейцарською системою у сім турів по 15 хвилин на партію кожному шахісту. Популярність Володимирецького шахового гран-прі стабільно виходить за межі району. От і зараз гравці з Дубровиці, Костополя, Березного та з обласного центру потужно підсилили рівень учасників. В умовах високої конкуренції, а також за великого бажання до перемоги звитягу здобув Дмитро Андрєєв. В його пасиві лише стратегічна нічия з Олексієм Жакуном та вирішальних пів-очка в партії проти Тараса Хильчука. Друге місце посів Жакун. Після участі у фіналі чемпіонату області йому дуже хотілося перемогти, але занадто мирний настрій не дозволив зробити цього. Окрім нічиєї з Андрєєвим він також розійшовся миром з Тарасом Хильчуком та Петром Куклою. Ще один учасник обласного фіналу Василь Данилюк став третім, програвши лише двом лідерам.

Можливо, несподівано, але наступну сходинку посів наш дебютант Тарас Хильчук. І хоча першу партію він програв Клімцову, потім зумів налаштуватись послідовно виграв чотири партії, а також зіграв нічийні партії з переможцями. Амбіції Андрія Ткачука були зупинені поразками від Андрєєва та Данилюка, а Петро Кукла, хоч і вдало виступав, але все-таки не зумів вклинитись у боротьбу за лідерство – на заваді стали поразка від Андрєєва та нічиї з Жакуном та Толочиком. Найбільшою ж сенсацією стало 16 місце Петра Іллюка з Березного, який був рейтинг-фаворитом змагань. Що ще раз доводить непередбачуваність наших змагань.

Кращим серед школярів став Артем Кузьменко, кращою серед жінок – Наталія Снітко, кращим серед місцевих шахістів – Олександр Губеня. Цікаво, що всі вони набрали по 3 очка.

Відбулись принципові зміни і в загальному заліку. Дмитро Андрєєв, набравши 86 балів зумів нівелювати фору в один етап і потіснив з п’єдесталу Андрія Клімцова, який має 80 балів. Третім іде Петро Кукла – 57, за ним Данилюк – 56, п’ятий Жакун – 52. А от далі претенденти на участь у районному фіналі розташовуються щільною групою. І за прогнозами організаторів цьогорічна боротьба за лідерство та перемогу обіцяє бути гострою, цікавою та безкомпромісною.

Турнір відбувся за підтримки ДП "Володимирецьке ЛГ", а також склад-магазину "Молоток", ТЦ "Полісяни", ТОВ "Деревообробник" та "Будгуртівні" (м.Кузнецовськ). До нагородження переможців приєднався голова Каноницької сільради Василь Дуляницький. Також шахісти дякують Дубівському сільському будинку культури за прийом та допомогу в організації змагань.

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця події:



За матеріалами volchess.rv.ua.


Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 534 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]