Четвер, 2024-04-25, 3:16 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » 2013 » Червень » 11 » 5 етап Кубка Володимирецького району - 2013!
1:59 PM
5 етап Кубка Володимирецького району - 2013!
8 червня в селі Собіщиці відбувся 5 етап Кубка Володимирецького району з шахів 2013 року. Грали бліц, який пройшов за швейцарською системою в 11 турів (для дорослих по 7 хв., для школярів по 10 хв. на партію). Змагалися 24 любителя шахів з 10-ти населених пунктів: Собіщиць(8), Кузнецовська(5), Володимирця(3), В.Жолудська(2), Довговолі(1), Рафалівки(1), Красносілля(1), Більської Волі(1), Воронок(1) та Городця(1). Турнір розпочався без сенсацій, в першому та другому турах фаворити змагань йшли без поразок. В третьому турі несподівано програв учню з Кузнецовська Кузьменку Артему минулорічний призер кубку Хомич Іван з Воронок. Лідерство захопили фаворити цьогорічного кубку Андрєєв Дмитро та Кукла Петро (по три перемоги).

В червертому турі лідери в особистій зустрічі не визначили кращого зігравши внічию. Тим часом до лідерів приєднався і Дрималик Михайло з Рафалівки (по 3,5 очок) перемігши Снітко Наталію.

В п’ятому турі Кукла виграв у Дрималика, а Андрєєв у Клімцова Андрія. А на третю позицію вийшов Красько Іван з Великого Жолудська програючи двом лідерам лише пів-очка. В цей же час один з фаворитів турніру – Кравчук Володимир з Більської Волі програвши 3 партії підряд (Андрєєву, Краську і Римарчуку) опустився в другу половину таблиці (на 14 місце).

В шостому, сьомому та восьмому турах пара лідерів знову здобули перемоги (Андрєєв переміг Краська, Кузьменка Артема та Дрималика Михайла, а Кукла Римарчука, Ласкажевського Влада та Симонюка Валентина) відірвались на 2,5 очок від групи з 5 найближчих переслідувачів (Красько, Симонюк, Кравчук, Ласкажевський та Хомчук)

В дев’ятому та десятому турах обидві партії програв один з лідерів Кукла Петро (Кравчуку Володимиру та Хомичу Івану), а Андрєєв перемігши Хомчука та Римарчука достроково здобув перемогу у турнірі, тому в останньому турі без особливої боротьби здався Хомичу Івану.

В останньому турі вирішувалась доля другого та третього місця у турнірі. Після десяти турів в трійку повернувся Кравчук Володимир з Більської Волі відстаючи від Кукли Петра лише на пів-очка. Обидва вони у вирішальному турі здобули перемоги Кукла виграв Гаврилюка Олександра, а Кравчук Снітко Наталію. До речі Кравчук після того як тричі програв здобув шість перемог підряд і зайняв почесне 3 місце набравши 8 з 11 можливих очок. Кукла Петро другий – 8,5. А з результатом 9.5 очок з 11 можливих переможцем змагання в черговий раз став представник Володимирця – Андрєєв Дмитро.

Серед учнів кращими стали учні з Кузнецовська: 1 місце серед учнів – Кузьменко Артем (6 загальне місце), 2 місце – Ласкажевський Влад (11 загальне), 3 місце – Лобанов Данило (14 загальне). Призери нагороджені цінними подарунками. Турнір відбувся за підтримки Володимирецької районної федерації шахів (Голова – Римарчук Ю.А.).

Турнірна таблиця:





Залікові бали після 5-х етапів:



За матеріалами volchess.wordpress.com.


Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 614 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]