П`ятниця, 2024-03-29, 10:18 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » 2015 » Червень » 12 » 5 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
9:44 AM
5 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
Продовження районного шахового марафону відобразилось у проведенні відкритої першості Володимирецького держлісгоспу з шахів, яка піде у залік відкритого кубка Володимирецького району. Змагання відбулися у суботу 6 червня у смт. Володимирець у спортивному залі районного колегіуму. Грали бліц. Турнір пройшов у сім турів з контролем часу 10 хвилин до закінчення партії кожному. Прийняли участь 17 учасників, з них двоє жінок. У результаті впертих баталій першу перемогу у поточному році з результатом 6,5 очок здобув представник Дубровиці Олексій Жакун. Гідну конкуренцію йому склав господар змагань Дмитро Андрєєв. Він також відіграв без поразок, але його результат 6 очок. Перешкодив Дмитрові третій призер – Володимир Галаган із Сарн. Нічия у шостому турі між ними лишала Дмитра на другій сходинці, а перед Галаганом відкривала перспективу попадання до призової трійки. Зашкодити йому міг Петро Іллюк із Березного, але все та ж нічия в останньому турі не дозволила Петрові піднятись на п’єдестал.

Кращий результат серед жінок продемонструвала Снітко Наталія. Загалом грали цікаво та гостро. Всі учасники вже, мабуть, скучили за грою, тому турнір пройшов у безкомпромісній боротьбі.

Організаторами змагань виступили: відділ молоді та спорту РДА, Володимирецька районна шахова федерація. Особлива подяка від учасників адресується до керівництва та профспілкового комітету ДП ,,Володимирецьке ЛГ’’.

Наступний етап відбудеться в межах обласного турніру 27-28 червня в с. Воронки.

Турнірна таблиця:


Фоторепортаж з місця події:



За матеріалами volchess.rv.ua.


Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 528 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]