П`ятниця, 2024-04-19, 4:37 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » 2018 » Червень » 13 » 70-річний ювілей Анатолія Кирилюка!
2:05 PM
70-річний ювілей Анатолія Кирилюка!
Як заведено у здолбунівській шаховій спільноті Анатолій Кирилюк відзначив своє 70-річчя організацією шахового турніру, а після його завершення - банкетом для родини та однодумців. Анатолій Арсентійович за фахом інженер-будівельник, багато років пропрацював на новобудовах Рівненщини, керував управлінням механізації будівельних робіт. З дитинства любив шахи, а по-справжньому грати вчив його Сергій Малахов. З 2010 року є провідником здолбунівських шахістів. Десятки разів перемагав у турнірах місцевого рівня, а кращого результату досяг у 1987 році, ставши бронзовим призером чемпіонату області. Учасник півфіналу чемпіонату України 1987 року у Мелітополі. Перед початком шахового турніру товариші тепло привітали Анатолія Арсентійовича та взялись за діло. Сам ювіляр участі у турнірі не брав, бо готувався до святкового банкету. Боролися по-справжньому у 15-ти хвилинах. Першість виборов Юрій Кошмак, на другому місті Ігор Намінський, на третьому Йосип Борзенко.

Всіх учасників турніру Анатолій Арсентійович нагородив відзнаками і запросив на банкет. І, як завжди, у ресторані під оригінальну музику танцювали гості і продовжувались шахові баталії, але вже любительські на висадку. Кращі результати тут показував Ігор Намінський.

Чудова організація ювілею! Учасники заходу бажали Анатолію Арсентійовичу довгих літ й виявили бажання відзначити ще не один його ювілей!

Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надав - Юрій Кошмак


Категорія: Здолбунівський р-н | Переглядів: 529 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]