Четвер, 2024-04-25, 5:13 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Традиційно представницьким вийшов черговий 7 етап відкритого кубка Сарненського району з шахів. Турнір пройшов на призи газети "Сарненські новини". Півсотні любителів інтелектуальних змагань з Львівської області і семи районів нашого регіону зібрались у районному будинку дітей та молоді. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу по 15 хвилин кожному з гравців. Після подолання третини турнірної дистанції лише у двох шахістів був 100% результат. Ними виявились Олександр Параниця та Василь Добринський, які і зіграли між собою у четвертому турі. Результат партії перемога Параниці і, власне, він на екваторі змагань очолив турнірний залік. Конкуренцію й ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 362 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07



1 червня в місті Вараш в приміщенні центру дозвілля "Лісова пісня" відбувся ІІІ дитячий шаховий турнір "Кубок Полісся" приурочений Дню захисту дітей. В підсумку в трьох вікових категоріях кращими стали: до 8 років (1 місце – Будь Матвій; 2 місце – Сєров Андрій; 3 місце – Мазурик Богдан), до 10 років (1 місце – Заруцький Максим; 2 місце – Водько Іван; 3 місце – Горбенко Семен, серед дівчат – Озерська Наталія), до 14 років (1 місце – Лобанов Данило; 2 місце – Ковальчук Дмитро; 3 місце – Демидюк Євгеній, серед дівчат – Заруцька Валерія), до 18 років (1 місце – Кузьменко Артем; 2 місце – Кот Андрій; 3 місце – Сєров Іван). Переможці та призери отримали кубки, ме ... Читати далі »
Категорія: м. Кузнецовськ | Переглядів: 398 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Шаховий фестиваль обласного масштабу відбувся у минулу неділю 28 травня у селі Стрільськ. Зусиллями районної федерації шахів, адміністрації школи та місцевої сільської ради був проведений п’ятий етап відкритого кубка Сарненського району за участі 64 шахістів з 8 районів області. Також турнір був присвячений пам’яті великого місцевого шахового ентузіаста, колишнього вчителя - Зіневича Василя Федоровича. Приємно, що як і попередній етап звітний турнір зібрав під свої крила біля двох десятків юних шахістів. Забігаючи наперед, зазначу, що грали школярі з великим інтересом, іскрами в очах та з непереборним бажанням перемогти. Змагались за швейцарською системою у 9 турів ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 460 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Третій етап відкритого кубка Володимирецького району відбувся у неділю 14 травня у місті Вараш в просторому приміщенні ЗОШ №1. Бажання позмагатись виявили 40 шахістів. Разом з дорослими та досвідченими шахістами грали зовсім юні школярі. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Третину турнірної дистанції без втрат зуміли подолати лише троє любителів древньої гри. Зокрема це Петро Кукла, Олексій Жакун та Володимир Галаган. Також разом з ними крокували, маючи по 2,5 очки Дмитро Андрєєв (нічия з Тарасом Хильчуком) та Олександр Макоєдов. Після четвертого туру одноосібним лідером зі 100% показником був сарненч ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 352 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

01-02 травня 2017 року в Здолбунові відбувся 10 традиційний шаховий турнір пам’яті Сергія Малахова, якому в цьому році виповнилося би 76 років. Турнір відбувся за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися представники Здолбунівського, Острозького, Костопільського районів та міста Рівне, всього 22 учасника. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Кононець Ігор з Костополя, 2 місце в Кошмака Юрія зі Здолбунова, 3 місце в Дем’янюка Андрія з Рівного. Кращі інтелектуальні спортсмени нагороджені грамотами, медалями та подарунками. Змагання відбулися за організаційних зусиль Рівненської обласної федерації шахів (керівник – Ковальчук Володимир), Фед ... Читати далі »
Категорія: Здолбунівський р-н | Переглядів: 365 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Четвертий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів виявився одним із найбільш масових шахових заходів останніх років. У турнірі, який відбувся 30 квітня у Немовичах в приміщенні місцевої школи прийняли участь 68 шахістів різних вікових категорій. Також на рівні з іншими змагались до двох десятків школярів. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Потужний склад учасників прогнозував гостру та непередбачувану боротьбу. Більше того, турнір розпочався з декількох гучних сенсаційних результатів. Вже у першому турі рейтинг-фаворит Петро Іллюк не очікувано поступився Іванові Сергійчуку, а Іван Копищик н ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 507 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Чемпіонат району з блискавичних шахів, він же третій етап відкритого кубка Сарненського району з шахів 2017 року гостинно прийняла школа-ліцей смт. Клесів. Позмагатися в бурштиновий край приїхало більше трьох десятків шахістів з п’яти районів області, міст Рівне та Вараш. Зіграли за швейцарською системою в 9 турів з контролем часу по 12 хвилин до закінчення партії кожному. В тому, що боротьба буде гострою стало відомо з першого туру, у якому багаторазовий чемпіон району Олександр Параниця поступився володимирчанину Андрію Клімцову. Після другого туру втрати очок змогли уникнути лише четверо спортсменів. Після четвертого туру одноособовим лідером зі 100%-ним резуль ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 500 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-24

Насиченими на шахові події були минулі вихідні. Окрім головного старту року – фіналу чемпіонату області, зіграли ще два турніри на півночі нашого краю. Зокрема Володимирецький район традиційно до дня гумору пропонував зіграти у незвичні, деколи незрозумілі, та проте дуже гострі та непередбачувані шахи Фішера. І дарма, що все було складно та важко, попри всі ці нюанси спробувати в інші шахи все ж було дуже-дуже цікаво. То ж у другому етапі відкритого кубка Володимирецького району прийняли участь 19 шахістів, які зіграли за швейцарською системою у 7 турів з контролем часу по 15 хвилин до закінчення партії кожному. Турнір відбувся у першій школі райцентру. І хоча плут ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 459 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-04

У Здолбунові існує гарна традиція, започаткована свого часу Олександром Ковальчуком – відмічати ювілеї шахістів організацією турнірів. Причому, ювіляр сам має приймати у цьому участь, грати в повну силу і відзначати переможців. Так, влітку минулого року у Здолбунові запам’ятався 90-річний ювілей Михайла Коломійчука, прекрасно ним проведений на березі Старомильського ставу. І от черга підійшла до Йосипа Борзенка – йому «стукнуло» 60. Дивлячись на по-молодечому підтягнутого, сповненого оптимізму і жаги до боротьби Йосипа Сергійовича, відзначаєш, що він явно «не тягне» на ці літа. Тим краще! А привітати Йосипа прийшли 17 його друзів-шахістів, які за роки, що грає юві ... Читати далі »
Категорія: Здолбунівський р-н | Переглядів: 462 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-04

Представницьким видався старт відкритого кубка Володимирецького району з шахів – 2017! На перший етап окрім господарів, традиційно приєднались гості із сусідніх районів. Загалом позмагатись зібрались 36 шахістів. Формат традиційний – 9 турів за швейцарською системою з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Грали в просторому актовому залі школи в селі Довговоля. Лідерство від початку турніру розділили три шахісти: три з трьох прогнозовано набрав Андрєєв, не очікувано Смітюх (перемога над Жакуном та Т. Хильчуком) та напівсенсаційно Галаган (за рахунок красивої перемоги у партії проти Іллі Пугачова). Подальший хід боротьби проходив в синхронних успіха ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 541 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-04

« 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 »