П`ятниця, 2024-04-19, 6:32 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Другий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів – 2017 відбувся 19 лютого у міському будинку культури ,,Залізничник’’. Турнір зібрав 44 учасники з різних районів області. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Очікувалось, що основна боротьба розгорнеться між більш рейтинговими Жакуном та Параницею Олександром. Однак обидва не дуже вдало стартували. Жакуну у першій партії забракувало часу для реалізації переваги над Клімцовим, а потім також на прапорці представник Дубровиці зазнав невдачі у двобої проти Толочика. В свою чергу Параниця молодший зазнав двох поразок підряд від Копищика Миколи та Абр ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 501 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-04

Дебютний шаховий турнір року у Володимирецькому районі відбувся протягом останнього тижня у райцентрі. За давніми традиціями склад учасників відкритого чемпіонату формувався за підсумками минулорічних кубкових баталій. Щоправда з об’єктивних обставин не змогли зіграти Віктор Параниця та Володимир Галаган. То ж замість них до фінальної десятки вийшли Андрій Клімцов та Олександр Касянчук. Грали з класичним контролем часу за круговою системою. Звичайно, що сильний підбір учасників прогнозував гостру та непередбачувану боротьбу за чемпіонство. Рейтинговим фаворитом змагань був березнівчанин Петро Іллюк. Хоча можна впевнено стверджувати, що чемпіонські амбіції мали всі ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 433 | Додав: Admin | Дата: 2017-02-14

Перший шаховий турнір у Сарненському районі відбувся 15 січня 2017 року у смт. Клесів. В залік відкритого кубка Сарненського району зіграли бліц (по 10 хв) на призи голови районної федерації шахів Олександра Абрамчука з нагоди Дня народження. Подібний форум вже має традиційний характер, адже проводиться з 2008 р. Участь у змаганнях прийняли 28 шахістів. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів. Основна боротьба за перемогу велась між рейтинг-лідерами Олександром Параницею та Олексієм Жакуном. З усіх учасників лише їм вдалося подолати третину турнірної дистанції без втрат. Особиста зустріч у четвертому турі не зуміла внести ясність у виявленні сильнішого, адже суп ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 558 | Додав: Admin | Дата: 2017-01-17

8-9 січня у Здолбунові пройшов 19-й традиційний різдвяний рапід-турнір пам’яті Гната Микитюка. 21 учасник зі Здолбунова, Острога і Рівного боролися за перехідний кубок та медалі у 9 турів за швейцарською системою з обрахунком рейтингу ФІДЕ, контроль часу – 30 хвилин до кінця парії. На жаль, через 20-градусний мороз не всі запрошені змогли прийняти участь у змаганні. Жвавий інтерес до турніру викликала участь 9-разового чемпіона Рівненщини міжнародного майстра Ігоря Лабенського. Останнім часом Ігор Володимирович не часто сідає за шахівницю, бо займає відповідальну посаду генерального директора підприємства у Рівному і часу на шахи залишається обмаль. А цього разу, к ... Читати далі »
Категорія: Здолбунівський р-н | Переглядів: 493 | Додав: Admin | Дата: 2017-01-11

У 2016 році Володимиреччина провела 13 шахових стартів: чемпіонат району, 11 етапів Кубка та командний турнір. Загальна кількість учасників Кубка - 106 шахістів, які представляли Володимирецький, Дубровицький, Сарненський, Березнівський райони, міста Рівне та Вараш. На командник приїхали гості з Червонограду (Львівська обл.), які, власне, і стали переможцями турніру. Рік відкривав чемпіонат району з шахів, в якому 10 кращих шахістів, за підсумками Кубка-2015, виборювали почесне звання. У запеклій боротьбі перемогу (7 очок) здобув володимирчанин Дмитро Андрєєв, який на 0,5 очка випередив рейтинг-фаворита турніру Петра Іллюка з Березного. Третім став сенсаційний Вол ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 372 | Додав: Admin | Дата: 2017-01-08

Цьогорічний турнір на Кубок Здолбунова зібрав 18 учасників. Змагання проходили протягом двох днів за швейцарською системою у 9 турів, рапід по 30 хвилин. У перший день змагань одноособовим лідером став Анатолій Кирилюк – 3,5 очка з 4 можливих і в активі перемога над рейтинг-фоваритом Ігорем Кононцем з Костополя. П’ятий тур приніс Анатолію Кирилюку нову удачу – він переміг ще одного претендента на перемогу Юрія Кошмака і, здавалося, що питання переможця турніру вже вирішене. Але далі фортуна відвернулася від лідера – він починає непередбачувано втрачати очки з суперниками, яких мав би перемагати. Особливо відчутного удару він зазнав у 8-му турі через програш Петру Б ... Читати далі »
Категорія: Здолбунівський р-н | Переглядів: 394 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-22

Найбільш масовий цьогорічний етап відкритого кубка Володимирецького району з шахів відбувся 11 грудня в приміщенні ЗОШ №1 смт. Рафалівка. Заключний турнір року зібрав 42 учасники. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. В результаті зіграних партій переможцем вкотре став володимирчанин Дмитро Андрєєв. Його здобуток 7 очок. З таким же результатом та в гострій особистій суперечці фінішував представник Дубровиці Андрій Ткачук. Третім став також дубровичанин Олексій Жакун. Ліпший результат серед школярів продемонстрував Олександр Потер. Кращою серед жінок стала Наталія Снітко, а серед ветеранів найбільш успішни ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 399 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-12

Головний шаховий фінал Сарненського району відбувся з 20 по 27 листопада в МБК "Залізничник" м. Сарни. Змагання пройшли за коловою системою з контролем часу 20 хвилин до закінчення партії кожному. Право розіграти першість отримали 12 кращих шахістів за підсумками кубкового сезону. Виключенням, щоправда, стала вимушена заміна Віктора Сергійчука та Анатолія Романюка на Андрія Чернєцова та Віктора Макаревича. Загалом же з перших турів почалися несподіванки одна за одною. Як результат, вже після другого туру тільки Микола Копищик, Олександр Цицюра та Олексій Жакун не мали втрат. А після третього туру залишився тільки Олексій Жакун. Власне кажучи, захоплене лідерство пр ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 369 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-12

Шаховий форум обласного масштабу відбувся 13 листопада у Володимирці. Прийняти участь у відкритому командному чемпіонаті Володимирецького району зголосились 13 команд. Формат змагань задуманий наступним чином: склад команди з трьох чоловік із середнім всеукраїнським рейтингом до 2000 включно (у випадку відсутності нацрейтингу учаснику присвоювався 1850). Розподіл членів команди за дошками згідно рейтингу від вищого до меншого. Турнір пройшов за швейцарською системою у 7 турів з контролем часу по 20 хвилин на партію кожному учасн ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 502 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-12

Відразу три поспіль етапи відкритого кубка Сарненського району з шахів приймав та організовував клуб "Біла тура" смт. Клесів. Рекордний цього року дванадцятий етап зіграли саме тут. Традиційний колектив шахових однодумців зібрався у кількості 30 шахістів. Зіграли за швейцарською системою з контролем часу 12 хв. до закінчення партії кожному. Як і минулого етапу супротиву у суперечці за шахівницею не зустрів Олександр Параниця. Він набравши сім очок одноосібно виграв шаховий марафон. Гострішою була боротьба за друге місце. Відразу троє: Кукла Петро, Параниця Віктор та Володимир Галаган набрали по 6,5 очок. І кращих серед них визначали додаткові показники. У такому по ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 396 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-12

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 14 15 »