Середа, 2024-04-24, 11:53 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » Сарненський р-н
Жодних вихідних без шахового турніру не проходить на Поліссі. Маючи насичений календар різних шахових баталій, знаходиться місце і для товариських турнірів з нагоди дня народження. Як виявилось з історії клубу "Біла тура"" – його голова Романюк Анатолій Степанович вже десятий раз гостинно зустрічав гостей та приймав вітання з черговими іменинами. Всі шахісти північних районів згуртовані в один дружній та могутній кулак. То ж виходячи з цього звітний турнір мав міжрайонний статус. Розділити радість свята разом з іменинником зібралось 24 шахісти. Формат подібного заходу зазвичай такий: основний турнір, потім святкове застілля, а після підсумковий міні-бліц. Дуже неоч ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 442 | Додав: Admin | Дата: 2017-10-03

Вже десятий етап цьогорічного кубка Сарненського району зіграли минулої неділі в Сарнах. Турнір провели з нагоди Дня працівників лісового господарства. То ж місцем проведення (за сприяння директора та профкому) став актовий зал Сарненського лісгоспу. Участь у змаганнях прийняли 46 шахістів. Склад учасників видався вже традиційний. Зручність транспортної розв’язки дозволяє прийняти участь гостям із сусідніх районів. Вдало розпочати вдалось Скірканичу, Куклі, Іллюку та Чернєцову. Всі вони на одному диханні подолали своїх опонентів та пройшли третину шляху без втрати очок. Більше того, двоє останніх виграли партії четвертого туру, а в п’ятому зіграли внічию між собою ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 470 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-11

День Незалежності традиційно гарний момент для організації різноманітних турнірів. Не залишились осторонь і цьогорічні святкування. У кафе "Візит" відбувся дев’ятий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів. Зіграли бліц у 9 турів за швейцарською системою з контролем часу 10 хвилин до закінчення партії кожному. Пограти зібрались 42 шахісти. Швидкоплинний турнір минув на одному диханні. Вдалий старт продемонстрували Жакун, Параниця Віктор та Толочик. Костопільчанин єдиний з проміж усіх, хто зумів набрати 4 з 4. Власне після цього він очолив турнірну таблицю і не полишав першу сходинку аж до фіналу змагань. Нав’язати боротьбу йому намагались Параниця, Римарчу ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 439 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-26

Велика кількість шахових турнірів, які відбулись останнім часом на теренах північних районів сформувала потужний шаховий осередок друзів та однодумців. І хоча в двобоях за шахівницею виникають гострі суперечки між опонентами, позаяк за інших обставин всі шахісти між собою гарні друзі. Зайвим підтвердженням цього є проведення шахових змагань з нагоди особистих свят. От і минулої неділі відразу два турніри з нагоди днів народжень Ігоря Ліщука та Віталія Годунка зіграли у Клесові на мальовничому березі кар’єру в урочищі ,.Коплище’’. Розділити радість свята приїхали 22 шахісти в основному з Сарн та Клесова. Перший турнір називався кубок ЛІМ і, як ви здогадались проведе ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 394 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Традиційно представницьким вийшов черговий 7 етап відкритого кубка Сарненського району з шахів. Турнір пройшов на призи газети "Сарненські новини". Півсотні любителів інтелектуальних змагань з Львівської області і семи районів нашого регіону зібрались у районному будинку дітей та молоді. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу по 15 хвилин кожному з гравців. Після подолання третини турнірної дистанції лише у двох шахістів був 100% результат. Ними виявились Олександр Параниця та Василь Добринський, які і зіграли між собою у четвертому турі. Результат партії перемога Параниці і, власне, він на екваторі змагань очолив турнірний залік. Конкуренцію й ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 362 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Шаховий фестиваль обласного масштабу відбувся у минулу неділю 28 травня у селі Стрільськ. Зусиллями районної федерації шахів, адміністрації школи та місцевої сільської ради був проведений п’ятий етап відкритого кубка Сарненського району за участі 64 шахістів з 8 районів області. Також турнір був присвячений пам’яті великого місцевого шахового ентузіаста, колишнього вчителя - Зіневича Василя Федоровича. Приємно, що як і попередній етап звітний турнір зібрав під свої крила біля двох десятків юних шахістів. Забігаючи наперед, зазначу, що грали школярі з великим інтересом, іскрами в очах та з непереборним бажанням перемогти. Змагались за швейцарською системою у 9 турів ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 460 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Четвертий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів виявився одним із найбільш масових шахових заходів останніх років. У турнірі, який відбувся 30 квітня у Немовичах в приміщенні місцевої школи прийняли участь 68 шахістів різних вікових категорій. Також на рівні з іншими змагались до двох десятків школярів. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Потужний склад учасників прогнозував гостру та непередбачувану боротьбу. Більше того, турнір розпочався з декількох гучних сенсаційних результатів. Вже у першому турі рейтинг-фаворит Петро Іллюк не очікувано поступився Іванові Сергійчуку, а Іван Копищик н ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 507 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Чемпіонат району з блискавичних шахів, він же третій етап відкритого кубка Сарненського району з шахів 2017 року гостинно прийняла школа-ліцей смт. Клесів. Позмагатися в бурштиновий край приїхало більше трьох десятків шахістів з п’яти районів області, міст Рівне та Вараш. Зіграли за швейцарською системою в 9 турів з контролем часу по 12 хвилин до закінчення партії кожному. В тому, що боротьба буде гострою стало відомо з першого туру, у якому багаторазовий чемпіон району Олександр Параниця поступився володимирчанину Андрію Клімцову. Після другого туру втрати очок змогли уникнути лише четверо спортсменів. Після четвертого туру одноособовим лідером зі 100%-ним резуль ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 500 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-24

Другий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів – 2017 відбувся 19 лютого у міському будинку культури ,,Залізничник’’. Турнір зібрав 44 учасники з різних районів області. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Очікувалось, що основна боротьба розгорнеться між більш рейтинговими Жакуном та Параницею Олександром. Однак обидва не дуже вдало стартували. Жакуну у першій партії забракувало часу для реалізації переваги над Клімцовим, а потім також на прапорці представник Дубровиці зазнав невдачі у двобої проти Толочика. В свою чергу Параниця молодший зазнав двох поразок підряд від Копищика Миколи та Абр ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 502 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-04

Перший шаховий турнір у Сарненському районі відбувся 15 січня 2017 року у смт. Клесів. В залік відкритого кубка Сарненського району зіграли бліц (по 10 хв) на призи голови районної федерації шахів Олександра Абрамчука з нагоди Дня народження. Подібний форум вже має традиційний характер, адже проводиться з 2008 р. Участь у змаганнях прийняли 28 шахістів. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів. Основна боротьба за перемогу велась між рейтинг-лідерами Олександром Параницею та Олексієм Жакуном. З усіх учасників лише їм вдалося подолати третину турнірної дистанції без втрат. Особиста зустріч у четвертому турі не зуміла внести ясність у виявленні сильнішого, адже суп ... Читати далі »
Категорія: Сарненський р-н | Переглядів: 559 | Додав: Admin | Дата: 2017-01-17

« 1 2 3 4 »