Четвер, 2024-04-18, 6:21 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » Володимирецький р-н
Шостий етап кубка Володимирецького району з шахів відбувся 28 серпня та був присвячений Дню селища Володимирець. Незважаючи на незручності з робочим днем було вирішено не відступати від давніх традицій проведення шахових змагань саме на престольне свято. То ж таким чином кількість учасників не могла бути великою, проте з іншої сторони нарівні з дорослими цього разу був значний десант юних школярів з міста Вараш. Загалом зібралось 25 учасників, зіграли бліц за швейцарською системою у 9 турів. Вже втретє у цьому році перемогу на етапах гран-прі здобув володимирчанин Дмитро Андрєєв. Ключовими аспектами цієї звитяги стали партії четвертого та п’ятого турів проти найбі ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 538 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-29

Великою популярністю серед шахістів не лише північного регіону користується етап відкритого кубка Володимирецького району, який проводиться на березі Білого озера. Так і зараз 46 шахістів із різних куточків нашого краю зібрались пограти у шахи, відпочити та з користю провести час. Грали незвичний бліц. Родзинкою турніру був розподіл часу на партію в залежності від національного рейтингу кожного. Таким чином кожен із учасників мав у своєму розпорядженні від 5 до 10 хвилин на партію. Почали жваво, цікаво та непередбачувано. Троє з учасників змогли пройти третину дистанції без втрат. Ними виявились Василь Данілюк, Віктор Музичка та Параниця Віктор. В третьому турі Дан ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 456 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Третій етап відкритого кубка Володимирецького району відбувся у неділю 14 травня у місті Вараш в просторому приміщенні ЗОШ №1. Бажання позмагатись виявили 40 шахістів. Разом з дорослими та досвідченими шахістами грали зовсім юні школярі. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Третину турнірної дистанції без втрат зуміли подолати лише троє любителів древньої гри. Зокрема це Петро Кукла, Олексій Жакун та Володимир Галаган. Також разом з ними крокували, маючи по 2,5 очки Дмитро Андрєєв (нічия з Тарасом Хильчуком) та Олександр Макоєдов. Після четвертого туру одноосібним лідером зі 100% показником був сарненч ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 351 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-07

Насиченими на шахові події були минулі вихідні. Окрім головного старту року – фіналу чемпіонату області, зіграли ще два турніри на півночі нашого краю. Зокрема Володимирецький район традиційно до дня гумору пропонував зіграти у незвичні, деколи незрозумілі, та проте дуже гострі та непередбачувані шахи Фішера. І дарма, що все було складно та важко, попри всі ці нюанси спробувати в інші шахи все ж було дуже-дуже цікаво. То ж у другому етапі відкритого кубка Володимирецького району прийняли участь 19 шахістів, які зіграли за швейцарською системою у 7 турів з контролем часу по 15 хвилин до закінчення партії кожному. Турнір відбувся у першій школі райцентру. І хоча плут ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 458 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-04

Представницьким видався старт відкритого кубка Володимирецького району з шахів – 2017! На перший етап окрім господарів, традиційно приєднались гості із сусідніх районів. Загалом позмагатись зібрались 36 шахістів. Формат традиційний – 9 турів за швейцарською системою з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Грали в просторому актовому залі школи в селі Довговоля. Лідерство від початку турніру розділили три шахісти: три з трьох прогнозовано набрав Андрєєв, не очікувано Смітюх (перемога над Жакуном та Т. Хильчуком) та напівсенсаційно Галаган (за рахунок красивої перемоги у партії проти Іллі Пугачова). Подальший хід боротьби проходив в синхронних успіха ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 540 | Додав: Admin | Дата: 2017-04-04

Дебютний шаховий турнір року у Володимирецькому районі відбувся протягом останнього тижня у райцентрі. За давніми традиціями склад учасників відкритого чемпіонату формувався за підсумками минулорічних кубкових баталій. Щоправда з об’єктивних обставин не змогли зіграти Віктор Параниця та Володимир Галаган. То ж замість них до фінальної десятки вийшли Андрій Клімцов та Олександр Касянчук. Грали з класичним контролем часу за круговою системою. Звичайно, що сильний підбір учасників прогнозував гостру та непередбачувану боротьбу за чемпіонство. Рейтинговим фаворитом змагань був березнівчанин Петро Іллюк. Хоча можна впевнено стверджувати, що чемпіонські амбіції мали всі ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 433 | Додав: Admin | Дата: 2017-02-14

У 2016 році Володимиреччина провела 13 шахових стартів: чемпіонат району, 11 етапів Кубка та командний турнір. Загальна кількість учасників Кубка - 106 шахістів, які представляли Володимирецький, Дубровицький, Сарненський, Березнівський райони, міста Рівне та Вараш. На командник приїхали гості з Червонограду (Львівська обл.), які, власне, і стали переможцями турніру. Рік відкривав чемпіонат району з шахів, в якому 10 кращих шахістів, за підсумками Кубка-2015, виборювали почесне звання. У запеклій боротьбі перемогу (7 очок) здобув володимирчанин Дмитро Андрєєв, який на 0,5 очка випередив рейтинг-фаворита турніру Петра Іллюка з Березного. Третім став сенсаційний Вол ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 372 | Додав: Admin | Дата: 2017-01-08

Найбільш масовий цьогорічний етап відкритого кубка Володимирецького району з шахів відбувся 11 грудня в приміщенні ЗОШ №1 смт. Рафалівка. Заключний турнір року зібрав 42 учасники. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. В результаті зіграних партій переможцем вкотре став володимирчанин Дмитро Андрєєв. Його здобуток 7 очок. З таким же результатом та в гострій особистій суперечці фінішував представник Дубровиці Андрій Ткачук. Третім став також дубровичанин Олексій Жакун. Ліпший результат серед школярів продемонстрував Олександр Потер. Кращою серед жінок стала Наталія Снітко, а серед ветеранів найбільш успішни ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 399 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-12

Шаховий форум обласного масштабу відбувся 13 листопада у Володимирці. Прийняти участь у відкритому командному чемпіонаті Володимирецького району зголосились 13 команд. Формат змагань задуманий наступним чином: склад команди з трьох чоловік із середнім всеукраїнським рейтингом до 2000 включно (у випадку відсутності нацрейтингу учаснику присвоювався 1850). Розподіл членів команди за дошками згідно рейтингу від вищого до меншого. Турнір пройшов за швейцарською системою у 7 турів з контролем часу по 20 хвилин на партію кожному учасн ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 502 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-12

Десятий етап відкритого кубка Володимирецького району з шахів 2016. Турнір відбувся 16 жовтня в просторому залі та за гостинної підтримки господарів школи села Жолудськ. Традиційно зіграли за швейцарською системою сім турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Всього змагались 29 шахістів. Загальний перебіг боротьби визначили вдалий старт в успіхах Андрєєва (три стартових перемоги) та Галагана, Жакуна, Абрамчука, Копищика та Параниці Олександра, які мали у своєму активі по 2,5 очок після трьох зіграних турів. Четвертий тур розділив цю компанію наполовину. Андрєєв та Галаган зіграли внічию і лишились в лідерах перегонів, а от Жакун та Копищик граю ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 450 | Додав: Admin | Дата: 2016-12-12

« 1 2 3 4 ... 6 7 »