Субота, 2024-04-20, 8:37 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » Володимирецький р-н
9 червня на берегу Воронківського озера пройшов 4 етап Відкритого кубка району з шахів. Основний турнір зібрав 22 шанувальників шахової гри (серед дітей були проведені окремі змагання). Грали «Швейцарку» у сім турів, з контролем часу по 15 хвилин кожному шахісту на партію. Воронківський етап, набравши 6 очок, виграв чинний володар кубку з Володимирця Дмитро Андрєєв. Хоча інтрига змагань збереглася до останнього туру і розв’язалася доволі несподівано. Так на одному диханні всю турнірну дистанцію пройшов Володимир Кравчук з Більської Волі. Проте, вигравши в 5 турі у Андрєєва, він несподівано зіграв внічию в останньому турі з Володимиром Деркачем. Тож, набравши теж 6 очок, але, маючи гірший коефіцієнт Бухгольца, Кравчук стає другим. На даний час це найкращи ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 833 | Додав: Admin | Дата: 2012-06-12

11 березня у Володимирецькому колегіумі пройшов 2-ий етап Відкритого Кубку Володимиреччини з шахів. Участь у змаганнях прийняли 25 шахістів. Грали «швейцарку» в сім турів, контроль часу по 15 хвилин на партію кожному шахісту. Турнір пройшов у звично напруженій боротьбі. І хоч на початку два шахісти вирвалися вперед, інтрига розподілу всіх призових місць «дожила» до останнього туру. Перед яким у Петра Кукли (на фото) з Городця було 5,5 очок, а у володимирчанина Дмитра Андрєєва ─ 5. Між собою лідери етапу зіграли внічию. Посунути їх з п’єдесталу пошани могли Іван Хомич з Воронок та Олексій Жакун з Дубровиці, в активі яких було по 4,5 очка. Саме ці шахісти й зійшлися у вирішальному турі. Кукла з Хомичем, Андрєєв з Жакуном. Обидві партії закінчилися бойови ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 702 | Додав: Admin | Дата: 2012-03-14

12 лютого у Довговільському сільському клубі стартував відкритий кубок району з шахів-2012. На перший етап заявилося 24 учасники. Грали за Швейцарською системою у сім турів, з контролем часу по 15 хвилин кожному гравцю на партію. Початок нового шахового сезону не став змінювати вже склавшимся на Володимиреччині традиціям і завершився з деякими несподіванками. Так чинний володар кубка володимирчанин Дмитро Андрєєв, набравши 5,5 очка, посів друге місце. Він лише за коефіцієнтом Бухгольца випередив Володимира Кравчука з Більської Волі, який став третім. Ще більшою несподіванкою стало восьме місце минулорічного бронзового призера куб ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 811 | Додав: Admin | Дата: 2012-02-17

« 1 2 ... 5 6 7