П`ятниця, 2024-04-19, 8:28 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматы - это борьба, главным образом со своими ошибками.(Савелий Тартаковер)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2016 » Лютий » 23 » 1 етап Кубка Дубровицького району - 2016!
8:05 PM
1 етап Кубка Дубровицького району - 2016!
Естафетна паличка з проведення шахових змагань дійшла своєї черги і до Дубровиці. Районною шаховою федерацією заплановано проведення у поточному році чотирьох турнірів відкритого типу, подібних до тих, що проводяться в області та інших районах. Перший з них відбувся у неділю 21 лютого у прикордонному селі Жадень і був присвячений пам’яті Арсена Левковича. Паралельно грали у двох категоріях: першість серед дорослих та баталії серед школярів. Обидва турнірі грались за швейцарською системою у сім турів і зібрали загалом 41 учасника. Зручність проїзду за рахунок руху дизель-поїзда дозволила значним чином підсилити склад учасників гостями із сусідніх Сарн. Власне кажучи, саме вони і виконували роль першої скрипки під час змагань і, в підсумку, вибороли всі призові місця. Конкуренцію їм намагались скласти господарі Жакун та Ткачук, але перший програв особисту, принципову зустріч Ткачуку та Галагану, а другий з організаційними клопотами не зумів повноцінно налаштуватись на весь турнірний шлях. Переможцем же із результатом 5,5 очок став Володимир Галаган. Друге місце Олександр Параниця, третє Параниця Віктор. Обоє набрали по 5 очок. Замкнув п’ятірку Микола Копищик.

Не менш цікавим видався турнір серед школярів. Перших два місця посіли місцеві шахісти обидва Олександри Легкий та Буян. Третім став представник райцентру також Олександр Потер.

Турнір відбувся за організаційних зусиль Дубровицької районної федерації шахів (голова Ткачук А.П.), а також за підтримки дубровицького держлісгоспу та депутата районної ради Перепелиці Володимира Олександровича.

Наступний турнір анонсований на травень.

Турнірна таблиця:



Турнірна таблиця (діти):




Фоторепортаж з місця події:



За матеріалами volchess.rv.ua.


Переглядів: 554 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]