Середа, 2024-04-24, 12:43 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Сильные фигуры противника следует разменивать.(Хосе Рауль Капабланка)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2019 » Серпень » 27
На вихідних в місті Рівне пройшов ще один турнір присвячений Дню міста Рівного, який відбувся за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ. Змагалися 42 любителя шахів. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Бондарчук Богдан, 2 місце в Матвійчука Олександра, 3 місце в Чечеля Юрія. Краща п’ятірка, а також кращі серед ветеранів (Лабенський Ігор), жінок (Громова Ольга), школярів (Криворучко Микола) відзначені нагородами та подарунками. Змагання відбулися за спільних організаційних зусиль Федерацій шахів ... Читати далі »
Переглядів: 659 | Додав: Admin | Дата: 2019-08-27

На вихідних в місті Рівне (шаховий клуб) пройшов турнір присвячений Дню Незалежності України, який відбувся за швейцарською системою в 11 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ. Змагалися 42 любителя шахів. В підсумку з результатом 9 очок з 11 можливих переможцем став Клюка Сергій, 2 місце в Матвійчука Олександра, 3 місце в Іванчука Сергія. Краща п’ятірка, а також кращі серед ветеранів (Лабенський Ігор), жінок (Громова Ольга), школярів (Кальчук Віталій) відзначені нагородами та подарунками. Змагання відбулися за спільних організаційних зусиль Феде ... Читати далі »
Переглядів: 526 | Додав: Admin | Дата: 2019-08-27

Ох і непередбачуваними видаються відкриті кубки Сарненського району з шахів. Зіграли десятий етап, а отримали вже девятого! чемпіона (двічі поки що вдалося виграти тільки Олександру Параниці). Та все по порядку: десятий етап відкритого кубку пройшов в затишному літньому залі кафе "Візит" (керівник Ігор Никонець) і був присвячений 28-річниці Дня Незалежності України. Зіграли бліц в 9 турів по 10 хвилин на партію кожному учаснику. Перші тури пройшли відносно спокійно, хоч і було зафіксовано декілька несподіваних результатів. Знані ... Читати далі »
Переглядів: 325 | Додав: Admin | Дата: 2019-08-27