Субота, 2024-04-20, 1:23 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматы рождены для интернета, а интернет рожден для шахмат.(Анатолий Карпов)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2015 » Серпень » 31 » 8 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
12:51 PM
8 етап Кубка Володимирецького району - 2015!
Серед багатьох заходів з нагоди святкування Дня селища Володимирець гідне місце посіли шахи. Восьмий етап відкритого кубка району відбувся 28 серпня на відкритому повітрі в центрі Володимирця. Організаторам дуже приємно від того, що турнір користується значною популярністю серед любителів шахів. От і зараз випробувати себе у змаганнях зібрались не лише місцеві, але й гості з Сарн, Клесова, Дубровиці, Березного та міста Рівне. Загалом 40 учасників, серед них дівчата та школярі. Грали за швейцарською системою 9 турів по 10 хв до закінчення партії кожному.

Найкращий старт та неабияку готовність до турніру продемонстрував Василь Данилюк – п’ять перемог поспіль серйозний аргумент в боротьбі за лідерство. Лише у шостому турі в партії проти Жакуна була зафіксована нічия. В той же час лідера постійно переслідували Кукла, Параниця Олександр, Андрєєв, Ткачук, Романюк. Найбільші перспективи у досягненні мети були у Петра Кукли. Але поразка в особистій зустрічі у восьмому турі від Данилюка та у дев’ятому від Жакуна звели нанівець усі награнні старання попередніх партій. То ж фактично після восьмого туру Данилюк був недосяжний і нічия в останньому турі проти Римарчука вже не мала вирішального значення. У підсумку 7,5 очок і Перемога! Другим фінішував Параниця Олександр. Він як і переможець відіграв без поразок, але був в цей день занадто миролюбивим. Третій Андрєєв, четвертий Жакун. П’яте місце посів Анатолій Романюк з Клесова. Кращими в окремих номінаціях були: серед місцевих шахістів Андрєєв, Римарчук, Кравчук; серед юніорів – Іван Копищик, серед жінок – Наталія Снітко, серед ветеранів – Василь Якимчук, серед ветеранів (70р і більше) Никифор Хомчук. Всі нагороджені грамотами та призами.

Турнір організований спільними зусиллями Володимирецької районної федерації (голова Андрєєв Д.В.) та відділу молоді та спорту (начальник Римарчук Ю.А.), а також за підтримки Володимирецької селищної ради (голова Осмолович О.Г.) та ДП "Володимирецьке ЛГ" (директор Мисько О.С., голова профкому Дерев’янко В.В.)

Наступні змагання відбудуться в поєднанні з обласним етапом і пройдуть 12-13 вересня у місті Кузнецовськ. До участі запрошуються усі бажаючі.

Турнірна таблиця:


Фоторепортаж з місця події:



За матеріалами volchess.rv.ua.


Переглядів: 602 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]