П`ятниця, 2024-04-19, 8:16 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Я не верю в психологию, я верю в сильные ходы.(Роберт Фишер)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
Кубок області

13 серпня в селищі Клесів завершився 7-й етап відкритого кубка області з шахів. Турнір було проведено за організаційних зусиль Управління у справах молоді та спорту (начальник Віталій Ліпський), Федерації шахів Рівненської області (президент Володимир Ковальчук), Сарненської районної федерації шахів (президент Олександр Абрамчук) та Клесівської селищної ради (голова Віктор Буйний). В змаганнях прийняли участь 36 учасників з різних куточків області. З першого туру лідерство захопили фаворити змагань. До середини турніру лідери Матвійчук та Петр ... Читати далі »
Переглядів: 193 | Додав: Admin | Дата: 2023-08-14

Шахові турніри

29 липня завершився шаховий турнір на призи ТРЦ "Екватор" - кубок сім'ї. Організатори змагань ДРЦ Мультіпарк та ТРЦ Екватор. Партнери туніру: ТРЦ Екватор, боулінг-центр ТУРБІНА, магазини: Буква, Valliza, Велмарт, Dtech, кафе ГРААН, IPeople.in.uа, кінотеатр Чаплін, O!some, РОЗУМ, Family, ZARINA, Ябко. Суддівська колегія призначена Федерацією шахів Рівненської області. Загалом прийняло участь 43 команди, у складі юнаків та дівчат до 16 років та їх родичів. Такий турнір проводиться вперше. Приїхали гості з районів області. У підсумку перше місце достро ... Читати далі »
Переглядів: 153 | Додав: Admin | Дата: 2023-07-30

Шахові турніри

Здолбунівська шахова спільнота відзначила День шахів в Україні відразу трьома турнірами. Перед початком змагань учасників привітав здолбунівський міський голова Владислав Сухляк. Напередодні Дня шахів 22 учасники з Рівного, Острога, Здолбунова мірялись силами у rapid-турнірі «Sergiy Malakhov Memorial – Zdolbuniv 2023», ушанувавши уп’ятнадцяте свого земляка Сергія Малахова (1941-2004). У «швейцарці» з 9 турів сильнішим став Андрій Дем’янюк з Рівного, друге місце у Йосипа Борзенка, третє у Юрія Кошмака. Одночасно проходив дитячий турнір, організован ... Читати далі »
Переглядів: 158 | Додав: Admin | Дата: 2023-07-24

Шахові турніри

За іцініативи президента федерації шахів Рівненської області, 20 липня в Рівному відбувся турнір привячений до Дня шахів в Україні. Турнір пройшов за швейцарською системою в 11 турів, з контролем часу 5 хвилин, без додавання. В підсумку за наслідками напружених шахових баталій перемогу здобув гість з Запорізької області Кузнецов Ігор (9,0 очок з 11 можливих), друге місце виборов рівнянин Клюка Сергій, третє місце за додатковими коефіцієнтами посів Дем'янок Андрій з Рівного. Кращі 6 призерів, кращий ветеран та школяр були нагогоджені призами від Кова ... Читати далі »
Переглядів: 188 | Додав: Admin | Дата: 2023-07-22

Кубок області

15-16 липня в місті Березному завершився шостий етап кубка Рівненської області з шахів 2023 року на кубок газети "Надслучанський вісник". Турнір зі швидких шахів зібрав досить сильний склад з 30 учасників з Рівненської, Волинської та Донецької областей, серед яких було 2 майстри та вісім кандидатів у майстри спорту. Незмінний редактор газети Павло Рачок, пригадав історію турніру та побажав усім гарної гри, хороших комбінацій та перемоги над окупантами. Вітальні слова сказав також президент обласної федерації шахів Володимир Ковальчук. В резуль ... Читати далі »
Переглядів: 168 | Додав: Admin | Дата: 2023-07-18

Шахові турніри

9 липня в приміщенні шахово-шашкового клубу “Сузір’я” відбувся турнір з нагоди Дня міста Костопіль. Цього року вдалося зібрати досить непоганий склад з місцевих шахістів: постійні призери костопільських та обласних турнірів Лада Андрій, Кононець Ігор, Лісовський Костянтин, Літвін Володимир, Толочик Андрій, юні таланти та інші. В підсумку з результатом 6,5 очок з 8 можливих (за додатковими показниками) переміг Лада Андрій, 2 місце в Кононця Ігоря, 3 місце в Лісовського Костянтина. По закінченню турніру всі переможці були нагороджені цінними призами, г ... Читати далі »
Переглядів: 185 | Додав: Admin | Дата: 2023-07-10

Шахові турніри

8 липня завершився перший жіночий шаховий турнір на призи магазину "Радіохвиля". Турнір пройшов за ініціативи директора магазину Владислава Макова, підтримки федерації шахів Рівненської області (президент - Володимир Ковальчук) та ДЮСШ № 1 міста Рівного (директор - Людмила Баль). В підсумку з результатом 7,0 очок з 7 можливих перемогла Кричильська Ольга зі Степаня, 2 місце в Слюсар Зінаїди (Рівне), 3 місце в Калініної Ніки (Рівне). Кращі спортсменки та школярі були нагороджені грамотами та призами від магазину. Кожен учасник отримав приз. Після турн ... Читати далі »
Переглядів: 133 | Додав: Admin | Дата: 2023-07-08

Кубок області

24 червня у Володимирці відбувся 5 етап кубка Рівненської області з шахів 2023 року! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, змагалися шахісти з різних куточків області: Володимерець, Вараш, Дубровися, Сарни, Березне, Квасилів та Рівне, всього 34 учасника. В підсумку з результатом 9,0 очок з 9 можливих переможцем став Дячук Назар з Рівного, 2 місце в Мастюка Івана (Рівне), 3 місце в Данілюка Василя (Рівне). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобу ... Читати далі »
Переглядів: 189 | Додав: Admin | Дата: 2023-06-26

Шахові турніри

Рівненський шахіст Аркадій Галій давно захоплюється заочною грою. У до комп'ютерні часи був активним листувальником, разом з Олегом Саєнком та Юрієм Щупаком виступав за збірну команду Рівненщини. З часом почав грати сервері Міжнародної федерації заочних шахів ICCF. Виконав кваліфікаційні нормативи ССЕ (Expert) і CCM (Master). А нещодавно Аркадію прийшла посилка з Іспанії від Asociacjon Espanola de Ajedrez por Corresponencia з гарною медаллю за друге місце у турнірі XX Anniversary AEAC - Open15, який іспанці присвятили своєму 20-ти річному ювілею. Віт ... Читати далі »
Переглядів: 191 | Додав: Admin | Дата: 2023-06-11

З нагоди 138-річниці міста Сарни було проведено 4-й етап кубку Рівненської області з шахів. Змагання проходили у ліцеї №5 (директорка Наталія Параниця). На свято завітали гості з Рівненської, Київської та Хмельницької областей, загалом 42 учасника. Досить потужний склад шахістів (два чемпіони області та шість переможців етапів відкритого кубка Рівненської області) обіцяв запеклу боротьбу. Змагання тривали два дні. Було зіграно рапід в дев'ять турів по 25 хвилин кожному учаснику на партію та 10 секунд на хід. Турнір почався відраз ... Читати далі »
Переглядів: 255 | Додав: Admin | Дата: 2023-06-07

« 1 2 3 4 5 ... 66 67 »