П`ятниця, 2024-03-29, 0:38 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
В шахматах можно лишь тогда стать большим мастером, когда осознаешь собственные ошибки и слабости. Точно как в жизни.(Александр Алехин)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
Шахові турніри

22-24 вересня в місті Кам’янець-Подільський пройшов традиційний шаховий фестиваль "Стара Фортеця - 2017". Географія турніру була досить представницькою. На старт вийшло 43 шахісти з різних регіонів України. Серед учасників було 4 майстри спорту і більше 20 кандидатів в майстри спорту. Нашу область представляли двоє шахістів: Іллюк Петро та Кононець Ігор. У цікавій і безкомпромісній боротьбі наші земляки показали непогані результати, набравши по 6 очок і розділивши місця з 5 по 12. Ігорю вдалося "зачепитися" за 6 призове місце. Петро Іллюк був на фініші ... Читати далі »
Переглядів: 862 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-26

Жодних вихідних без шахового турніру не проходить на Поліссі. Маючи насичений календар різних шахових баталій, знаходиться місце і для товариських турнірів з нагоди дня народження. Як виявилось з історії клубу "Біла тура"" – його голова Романюк Анатолій Степанович вже десятий раз гостинно зустрічав гостей та приймав вітання з черговими іменинами. Всі шахісти північних районів згуртовані в один дружній та могутній кулак. То ж виходячи з цього звітний турнір мав міжрайонний статус. Розділ ... Читати далі »
Переглядів: 652 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-25

Кубок області

16-17 вересня в Дубровиці відбувся 7 етап Кубка Рівненської області з шахів 2017 року. В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ зі швидких шахів, змагалися 28 любителів шахів з Березнівського, Володимирецького, Дубровицького, Рівненського, Сарненського районів, міст Київ, Рівне та Стара Вижівка. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Кохно Олександр (Рівне), 2 місце в Шинкарчука Максима (Рівне), 3 місце в Жакуна Олексія (Дубровиця). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номін ... Читати далі »
Переглядів: 1020 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-18

Вже десятий етап цьогорічного кубка Сарненського району зіграли минулої неділі в Сарнах. Турнір провели з нагоди Дня працівників лісового господарства. То ж місцем проведення (за сприяння директора та профкому) став актовий зал Сарненського лісгоспу. Участь у змаганнях взяли 46 шахістів. Склад учасників видався вже традиційний. Зручність транспортної розв’язки дозволяє взяти участь гостям із сусідніх районів. Вдало розпочати вдалось Скірканичу, Куклі, Іллюку та Чернєцову. Всі вони на од ... Читати далі »
Переглядів: 731 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-11

Шахи для дітей

09-10 вересня у Вараші відбувся 4 етап дитячого Кубка Рівненської області з шахів 2017 року! Турнір відбувся за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися 39 юних шахістів Рівненщини. В підсумку з результатом 9 очок з 9 можливих переможцем став представник Рівного - Смикало Северин, 2 місце в Іванчука Сергія (Костопіль), 3 місце в Шинкарчука Богдана (Рівне). Кращі юні спортсмени в різних номінаціях нагороджені грамотами, медалями та подарунками. Перші вісімки юних шахістів Рівненщини отримала бали в загальний залік дитячого Кубка області. Змагання відбулися за орган ... Читати далі »
Переглядів: 936 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-11

3 вересня в місті Рівне (шаховий клуб) пройшов бліцтурнір, присвячений Дню фізичної культури і спорту, який відбувся за швейцарською системою в 11 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ з бліцу. Змагалися 42 любителя шахів з різних районів та міст нашого краю. В підсумку з результатом 9 очок з 11 можливих переможцем став представник Рівного – Матвійчук Олександр, 2 місце в Смикало Северина (Рівне), 3 місце в Кохно Олександра (Рівне). Краща п’ятірка, а також кращі серед ветеранів (Остапчук Анатолій), жінок (Мізюрко Зінаїда) та школярів (Громова Ольга ... Читати далі »
Переглядів: 985 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-04

Пропонуємо ознайомитись з описом ситуації, яка склалася на даний час в загальному заліку етапів гран-прі у Володимирецькому та Сарненському районах. Своєрідний шаховий клубок учасників з Дубровицького, Сарненського, Володимирецького та Березнівського районів постійно переплітається у вихідному дозвіллі та в інтелектуальних змаганнях. Щоправда, потрібно зауважити про відмінність у регламенті проведення цих турнірів. Так, у цьому році володимирчани планують провести 9 етапів, причому до обрахунку у загальному реєстрі рахуватимуть сім кращ ... Читати далі »
Переглядів: 470 | Додав: Admin | Дата: 2017-09-01

Шостий етап кубка Володимирецького району з шахів відбувся 28 серпня та був присвячений Дню селища Володимирець. Незважаючи на незручності з робочим днем було вирішено не відступати від давніх традицій проведення шахових змагань саме на престольне свято. То ж таким чином кількість учасників не могла бути великою, проте з іншої сторони нарівні з дорослими цього разу був значний десант юних школярів з міста Вараш. Загалом зібралось 25 учасників, зіграли бліц за швейцарською системою у 9 турів. Вже втретє у цьому році перемогу на етапах г ... Читати далі »
Переглядів: 707 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-29

27 серпня в місті Рівне (шаховий клуб) пройшов рапід-турнір, присвячений Дню міста Рівного, який відбувся за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ зі швидких шахів. Змагалися 40 любителів шахів з різних районів та міст нашого краю. В підсумку з результатом 7 очок з 9 можливих переможцем став представник Костополя – Кононець Ігор, 2 місце в Тимощука Тараса (с. Обарів, Рівненський р-н), 3 місце в Матвійчука Олександра (Рівне). Краща п’ятірка, а також кращі серед ветеранів (Лабенський Ігор), жінок (Громова Ольга) та школярів ... Читати далі »
Переглядів: 740 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-28

День Незалежності традиційно гарний момент для організації різноманітних турнірів. Не залишились осторонь і цьогорічні святкування. У кафе "Візит" відбувся дев’ятий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів. Зіграли бліц у 9 турів за швейцарською системою з контролем часу 10 хвилин до закінчення партії кожному. Пограти зібрались 42 шахісти. Швидкоплинний турнір минув на одному диханні. Вдалий старт продемонстрували Жакун, Параниця Віктор та Толочик. Костопільчанин єдиний з промі ... Читати далі »
Переглядів: 484 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-26

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 66 67 »