Четвер, 2024-04-25, 8:35 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Всегда помни о контратаке. Это - лучшая защита и часто выигрывает даже проигранные партии.(Франк Маршалл)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
День Незалежності традиційно гарний момент для організації різноманітних турнірів. Не залишились осторонь і цьогорічні святкування. У кафе "Візит" відбувся дев’ятий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів. Зіграли бліц у 9 турів за швейцарською системою з контролем часу 10 хвилин до закінчення партії кожному. Пограти зібрались 42 шахісти. Швидкоплинний турнір минув на одному диханні. Вдалий старт продемонстрували Жакун, Параниця Віктор та Толочик. Костопільчанин єдиний з промі ... Читати далі »
Переглядів: 487 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-26

24 серпня в місті Рівне (шаховий клуб) пройшов чемпіонат Рівненської області з блискавичних шахів (по 5 хв.), присвячений Дню Незалежності України, який відбувся за швейцарською системою в 13 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ з бліцу. Змагалися 38 любителів шахів з різних районів та міст нашого краю. В підсумку з результатом 11 очок з 13 можливих переможцем чемпіонату став представник Рівного - Клюка Сергій, 2 місце в Янюка Володимира (Шепетівка), 3 місце в Кудрика Андрія (Рівне). Краща п’ятірка, а також кращі серед школярів (Смикало Северин), ж ... Читати далі »
Переглядів: 867 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-24

Кубок області

12-13 серпня в селищі Клесів Сарненського району відбувся 6 етап Кубка Рівненської області з шахів 2017 року "Бурштин Полісся - XI". В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ зі швидких шахів, змагалися представники Березнівського, Володимирецького, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне, Вараш та Червоноград, всього 56 учасників. З результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Матвійчук Олександр (Рівне), 2 місце в Кохно Олександ ... Читати далі »
Переглядів: 919 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-14

Велика кількість шахових турнірів, які відбулись останнім часом на теренах північних районів сформувала потужний шаховий осередок друзів та однодумців. І хоча в двобоях за шахівницею виникають гострі суперечки між опонентами, позаяк за інших обставин всі шахісти між собою гарні друзі. Зайвим підтвердженням цього є проведення шахових змагань з нагоди особистих свят. От і минулої неділі відразу два турніри з нагоди днів народжень Ігоря Ліщука та Віталія Годунка зіграли у Клесові на мальов ... Читати далі »
Переглядів: 555 | Додав: Admin | Дата: 2017-08-02

Рівненське державне телебачення з нагоди Дня шахів в Україні відзняло пізнавальний для дітей відеосюжет про шахи в програмі "Невгамовні дослідники".

Подивитися відео можна на ютубі:
Переглядів: 416 | Додав: Admin | Дата: 2017-07-29

Шахові турніри

З 21 по 23 липня проходив відкритий чемпіонат міста Рівне з шахів 2017 року, присвячений Дню шахів в Україні. За швейцарською системою в 9 турів виборювали звання кращих з класичних шахів 35 учасників. Поряд з місцевими інтелектуалами за призові місця змагалися представники інших районів та міст нашого краю, а також гості з Київської, Миколаївської та Харківської областей. Відсвяткувати свято шахів зголосилися і молоді, і досвідчені, і сивочолі, і навіть зовсім юні шахісти. В підсумку переможцем став Пен Лі Мін з Миколаєва, друге місце в Жакуна Олексія ... Читати далі »
Переглядів: 852 | Додав: Admin | Дата: 2017-07-24

Великою популярністю серед шахістів не лише північного регіону користується етап відкритого кубка Володимирецького району, який проводиться на березі Білого озера. Так і зараз 46 шахістів із різних куточків нашого краю зібрались пограти у шахи, відпочити та з користю провести час. Грали незвичний бліц. Родзинкою турніру був розподіл часу на партію в залежності від національного рейтингу кожного. Таким чином кожен із учасників мав у своєму розпорядженні від 5 до 10 хвилин на партію. Почали жваво, цікаво та непередбачувано. Троє з учасників змогли пройт ... Читати далі »
Переглядів: 592 | Додав: Admin | Дата: 2017-07-24

Кубок області

14-16 липня в Березному відбувся 5 етап Кубка Рівненської області з шахів 2017 року на кубок газети "Надслучанський вісник", який пройшов за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися представники Березнівського, Гощанського, Дубровицького, Корецького, Костопільського, Рівненського районів, міста Рівне, а також гості з Львівської та Тернопільської областей, всього 41 учасник. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Кохно Олександр (Рівне), 2 місце в Шинкарчука Максима (Рівне), 3 місце в Жакуна Олексія (Дубровиця). Кращі ін ... Читати далі »
Переглядів: 1047 | Додав: Admin | Дата: 2017-07-17

Традиційно представницьким вийшов черговий 7 етап відкритого кубка Сарненського району з шахів. Турнір пройшов на призи газети "Сарненські новини". Півсотні любителів інтелектуальних змагань з Львівської області і семи районів нашого регіону зібрались у районному будинку дітей та молоді. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу по 15 хвилин кожному з гравців. Після подолання третини турнірної дистанції лише у двох шахістів був 100% результат. Ними виявились Олександр ... Читати далі »
Переглядів: 758 | Додав: Admin | Дата: 2017-07-10

Шахові турніри

З 1 по 9 липня в шаховому клубі міста Рівне проходив рейтинговий турнір “Літо - 2017”. За коловою системою виборювали звання кращих 8 перспективних юних шахістів Рівного та Костополя. В рамках турніру рівень підготовки юних першорозрядників «екзаменували» 2 кандидати в майстри спорту. В підсумку 1 місце серед юних шахістів виборов Смикало Северин (Рівне), 2 місце в Кальчука Віталія (Рівне), 3 місце в Іванчука Сергія (Костопіль). Під час закриття турніру кращі юні шахісти нагороджені грамотами, медалями та подарунками. Змагання відбулися за спільних орг ... Читати далі »
Переглядів: 820 | Додав: Admin | Дата: 2017-07-09

« 1 2 ... 29 30 31 32 33 ... 66 67 »