Четвер, 2024-04-25, 5:27 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Угроза сильнее её исполнения.(Савелий Тартаковер)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
Відеосюжет на ITV

11 грудня відбувся шаховий турнір - кубок «Екваторa». Це новий турнір для нас, беремо участь в ньому вперше. Запросили учнів ДЮСШ #1, шахового клубу chessking та кращих юних шахістів Рівного, Дубна, Гощі та Степаня. Попередньо організатори планували 50 дітей, попередньо зареєструвалось 62, а грали 80! Яскрава дружня спортивна обстановка, просторе місце змагань та підтримка «трибун» створили надзвичайно хороший, позитивний настрій всім учасникам дійства. Всі діти отримали дипломи, сертифікати від спонсорів, а призери ще й цінні подарунки, медал ... Читати далі »
Переглядів: 297 | Додав: Admin | Дата: 2022-12-14

Шахові турніри

У неділю в Острозькому ліцеї № 1 відбувся уже ювілейний ХХ благодійний шаховий турнір пам’яті Йосипа Аршинова. Під час нього згадували Йосипа та Григорія Аршинових, говорили про шахи, благодійність, дякували Збройним силам України за можливість провести турнір, бажали учасникам змагань миру та приємних партій і, звичайно, грали в шахи. Позмагатися за призи, згадати батька і сина Аршинових прибули на турнір 39 учасники з Острога, сіл нашої громади, інших районів Рівненщини, Хмельниччини, Тернопільщини й навіть Харкова. Розпочала урочисту церемонію від ... Читати далі »
Переглядів: 337 | Додав: Admin | Дата: 2022-12-07

Шахові турніри

У цей час воєнної скрути проявом незламності духу, жаги до нормального життя стала участь шахістів Здолбунова, Рівного, Острога у турнірі «Здолбунів незламний 2022». Символічно, що гра була організована саме у «Пункті Незламності», розташованому у Здолбунівському міському клубі на селещі цементників. Одночасно проходили два турніри – дитячий і основний, у яких змагалися 16 школярів і 12 дорослих. Кращим у дитячому турнірі став учень сш№4 Павлючик Дмитро, друге місце у Михайла Юдіна (сш№3), третє – у Михайла Головайчука (сш№3). Переможці нагороджені ... Читати далі »
Переглядів: 291 | Додав: Admin | Дата: 2022-11-29

Шахові турніри

09 жовтня в місті Березному пройшов четвертий турнір пам'яті Івана Штундера. В турнірі взяли участь 34 учасники, з Рівненської та Хмельницької областей, 8 з яких КМСи. За швейцарською системою було зіграно 9 турів з контролем часу 10 хв+5 с. Змагання пройшли в чесній, конкурентній боротьбі та дружній атмосфері. Лідерство після кожного зіграного туру переходило від одного та до іншого учасника, ігровий тон задавали як досвідчені так і молоді гравці. В підсумку трійка учасників набрала по сім очок та згідно коефіцієнту розділила п'єдестал в такому поря ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: Admin | Дата: 2022-10-11

Шахові турніри

20-21 серпня на базі відпочинку «Олімпієць» відбувся дводенний шаховий турнір. В суботу було проведено рапід з контролем часу 10хв. + 5сек. та в неділю - бліц-турнір 5хв.+3сек. Турнір зареєстрований Міжнародною федерацією шахів FIDE під назвою «Khrinnyky 2022». Змагагння пройшли в мальовничому місці на березі Хрінницького водосховища. Участь у змаганнях прийняло 27 учасників з Рівненської та Львівської області. У перший день змагань з рапіду у напруженій боротьбі перше місце виборов шахіст з міста Рівного Василь Данилюк, друге місце зайняв Іван Мас ... Читати далі »
Переглядів: 396 | Додав: Admin | Дата: 2022-08-31

Шахові турніри

Для здолбунівської шахової спільноти Велика війна не стала перешкодою для відзначення Дня Незалежності України. За 31-річною традицією 24 серпня шахісти змагалися у бліц-турнірі. Тільки раніше у мирні часи змагання проводилися на відкритих майданчиках - стадіоні, перед палацом цементників, готелю «Мир», державної адміністрації тощо. А цього разу місцем шахових баталій стала публічна бібліотека, де були створені належні умови для гри з можливістю переходу в укриття. 40 учасників із Здолбунова, Рівного, Острога, Березного виборювали першість за шве ... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: Admin | Дата: 2022-08-27

Шахові турніри

Третій рік поспіль 20 липня шахова спільнота Здолбунова відзначає День шахів бліц-турніром на свіжому повітрі у павільйоні рибалки на Старомильському ставку. Цю традицію заклав кандидат у майстри спорту з шахів і затятий рибалка Анатолій Кирилюк. Два роки назад у розпал короновірусної пандемії, враховуючи всілякі обмеження, можливість спілкування на свіжому повітрі здавалася виходом із ситуації. І це сподобалось шахістам. Анатолій доклав зусиль, щоб і цьогорічний турнір пройшов на високому організаційному рівні. Змагання отримало статус офіційного т ... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: Admin | Дата: 2022-07-25

Шахові турніри

За довголітньою традицією навесні здолбунівські шахісти вшановують пам’ять Сергія Малахова (1941-2004) - цього року відбувся вже чотирнадцятий шаховий меморіал. Перед початком змагання шахісти поклали червоні тюльпани і пов’язали пам’ятну стрічку на могилу земляка. Шахова дошка, що викарбувана на граніті, ще раз навіяла спогади про Сергія, його фанатичну відданість улюбленій грі. Рапід-турнір, офіційна назва FIDE “Sergiy Malakhov Memorial – Zdolbuniv 2022”, 24 учасники, 10 хвилин + 5 секунд, 9 турів за швейцарською системою. Боротьба за першість точилася між двом ... Читати далі »
Переглядів: 477 | Додав: Admin | Дата: 2022-05-10

Шахові турніри

У День пам'яті та примирення, шаховий клуб Комунального закладу Центр культури та дозвілля Клеванської селищної ради (керівник Вадим ПІНЧУК) провів Відкриту першість Клеванської територіальної громади з шахів. Головний суддя змагань - Колюх М.О. Переможцями стали: І місце - Андрій ТКАЧУК (Здолбунів), ІІ місце - Дмитро СИДОР (Квасилів), ІІІ місце - Давид РЕЗНІЧЕНКО (Клевань). Також під час турніру було зібрано кошти в розмірі 2200 грн і передано на потреби ЗСУ.

Турнірна таблиця:

... Читати далі »
Переглядів: 337 | Додав: Admin | Дата: 2022-05-10

Шахові турніри

Минулої неділі шахова спільнота Березнівщини долучилася до благодійного марафону на підтримку наших захисників. Зібралися спортсмени з трьох районів області, міст Рівного та Вараша. На відкритті заходу з напутнім словом виступив міський голова Руслан Пилипчук та президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук, який також взяв участь в турнірі. Зіграно рапід-турнір в 9 турів з контролем часу 10 хв. + 5 с. на хід. З першого та до останнього туру змагання пройшли в цікавій та конкурентній боротьбі без явного лідера. В підсумку переможцем змагань ста ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: Admin | Дата: 2022-04-19

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 66 67 »