П`ятниця, 2024-04-19, 8:49 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Для меня шахматы – это прежде всего борьба, поэтому во главу угла я ставлю спортивное начало. Противника необходимо победить, к этой цели я и стремлюсь в каждой партии. (Анатолий Карпов)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
4-5 серпня 2012 року в селищі Клесів пройшов 3 етап Кубка області 2012 року, який відбувся за швейцарською системою в 9 турів. В регіональному турнірі "Бурштин Полісся" змагалися 49 шахістів з Березнівського, Володимирецького, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Острозького, Сарненського районів та міста Рівне. Прийняли участь в турнірі гості з Житомирської, Львівської, Київської та Хмельницької областей. З результатом 8,0 очок з 9 можливих переможцем змагання став представник Хмельницької області - Поліщук Олег, 2 місце - Нечаєв Андрій (Хмельницька обл.), 3 місце - Кудрик Андрій (м. Рівне). Переможці ... Читати далі »
Переглядів: 1690 | Додав: Admin | Дата: 2012-08-06

Шахово-шашковий клуб “Біла тура” впродовж 12 років є гордістю мешканців селища Клесів, для яких непроста гра в шахи - стала найбільшим захопленням. І найголовніше, що не лише для дорослих, а й для дітей і підлітків уже давно перестала бути просто забавою. З нагоди Дня шахів в Україні члени клубу зібрались у приміщенні місцевого закладу культури, куди запросили й гостей. Президент “Білої тури” Анатолій Романюк урочисто відкрив святкове засідання і нагадав про минулорічні досягнення. Зокрема, за час існування закладу проведено 212 турнірів. Серед них чемпіонати з шахів і шашок серед дітей за віковими категоріями. До ... Читати далі »
Переглядів: 900 | Додав: Admin | Дата: 2012-07-28

28-29 липня 2012 року Рівненська обласна федерація шахів прийняла участь в тестуванні першого етапу інтернет - турніру "Хід чемпіона". Турнір проводився під егідою ФІДЕ, в рамках Дня шахів в Україні, за підтримки Черкаської та Рівненської обласних шахових федерацій на офіційному сайті chessvip.com. Користувачам сайту в якості спортивної події був представлений матч з двох партій між найсильнішими шахістами Черкаській області: Якимовим Володимиром (2534) та Романчуком Віктором (2430). Гравці, які взяли участь в ньому, мали можливість запропонувати свої варіанти ходів під час обдумування учасниками партії своїх ходів. У грі використовувалася інноваційна шахова програма, яка фіксувала кожен хід гравця, як ... Читати далі »
Переглядів: 753 | Додав: Admin | Дата: 2012-07-26


1 листопада 2011 року Верховна Рада України ухвалила постанову "Про проголошення Дня шахів в Україні". 20 липня 2012 року в готелі President (м. Київ) відбулося перше святкування шахового дня в якому прийняв участь і віце-Президент Федерації шахів України, Президент Рівненської обласної федерації шахів Ковальчук Володимир. Почесними гостями урочистостей також були Президент ФІДЕ Кірсан Ілюмжинов, Голова Державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін, Президент Національного Олімпійського Комітету України Сергій Бубка, народні депутати України, представники спо ... Читати далі »
Переглядів: 797 | Додав: Admin | Дата: 2012-07-20

21 липня 2012 року в місті Рівне (парк ім. Тараса Шевченка) пройшов турнір з блискавичних шахів (по 5 хв.), організований з нагоди Дня шахів в Україні, який відбувся за швейцарською системою в 13 турів. Змагалися 28 любителів шахів зі Здолбунівського, Костопільського, Острозького, Рівненського районів та міста Рівне. З результатом 12 очок з 13 можливих переможцем змагання став представник Рівного - Матвійчук Олександр, 2 місце - Балєєв Костянтин (Рівне), 3 місце - Боришкевич Роман (Рівне). Переможці нагороджені цінними призами!
    ... Читати далі »
Переглядів: 1043 | Додав: Admin | Дата: 2012-07-16

13-15 липня 2012 року в місті Березне пройшов 2 етап Кубка області 2012 року, який відбувся за швейцарською системою в 9 турів.

В регіональному турнірі на кубок газети "Надслучанський вісник" змагалися 33 шахіста з Березнівського, Володимирецького, Дубровицького, Костопільського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне та Кузнецовськ. Прийняли участь в турнірі гості з Вінницької, Львівської, Тернопільської та Хмельницької областей. З результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем змагання став представник Вінницької області - Климчук Андрій, 2 місце - Подольський Антон (Тернопіль), 3 місце - Янюк Володимир (Шепетівка, Хмельницька обл.). Переможці нагороджені цінними призами та подарунками. Перша вісімка шахістів Рівненщини отримал ... Читати далі »
Переглядів: 1383 | Додав: Admin | Дата: 2012-07-16

23-24 червня 2012 року в ЗОШ № 18 міста Рівне пройшов 1 етап Кубка області 2012 року, який відбувся за швейцарською системою в 9 турів.

Змагалися 50 любителів шахів з Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського районів, міст Рівне та Кузнецовськ. Прийняли участь в турнірі гості з Вінницької, Волинської, Житомирської, Львівської, Тернопільської та Хмельницької областей. З результатом 7 очок з 9 можливих переможцем змагання став представник міста Бердичів (Житомирська обл.) - Крошняков Денис, 2 місце - Петренко Олександр (Рівне), 3 місце - Боришкевич Роман (Рівне). Переможці нагороджені цінними призами. Перша вісімка шахістів Рівненщини отримала бали в загальний залік Кубка області. Змагання пройшли в напруженій та цікавій боротьбі ... Читати далі »
Переглядів: 1236 | Додав: Admin | Дата: 2012-06-26

Відеосюжет на каналі РТБ
Стаття на порталі "Четверта влада"
Стаття в газеті "Рівне вечірнє"

Вона займається плаванням та настільким тенісом, але головне захоплення 8-річної Каріни Туленіної - шахи. Кілька днів тому ця юна спортсменка зробила те, чого не вдавалося до неї жодному рівненському шахісту, вона здобула звання чемпіонки України з шахів серед дівчаток віком до 8 років. Перемога Каріни в чемпіонаті України стала найкращим результатом за весь час існування шахів на Рівненщині. Проте, це лише початок ... Читати далі »
Переглядів: 1730 | Додав: Admin | Дата: 2012-06-17

Вітаємо всіх любителів шахів з приходом чудової пори року - літа. В школярів та студентів закінчується навчальний рік, в працюючих розпочинається сезон відпочинку та відпусток, в професійних спортивних лігах (футбол, баскетбол, хокей...) визначаються чемпіони, а шаховий сезон - 2012 на Рівненщині продовжується і триватиме набагато довше, ніж ЄВРО-2012! З червня місяця розпочинаються найочікуваніші змагання шахового календаря Рівненської обласної федерації шахів – серія турнірів (7 етапів) Кубка області, які щомісяця відбуватимуться в різних куточках нашого краю та триватимуть до грудня. Змагання 1 етапу, вже за традицією, стартуватимуть в обласному центрі – місті Рівне. Крім ... Читати далі »
Переглядів: 869 | Додав: Admin | Дата: 2012-05-31

27 травня 2012 року в ігровій зоні шахового клубу сайту bereg.ru відбувся 7-й матч з 10 партій (по 3 хв.) між Інтернет-чемпіоном сайту Рівненської обласної федерації шахів Недільком Василем (2411) та претендентом на звання кращого Боришкевичем Романом (2330) в рамках проекту "Кинь рукавичку чемпіону", результати якого висвітлюються на сторінці "Онлайн ігри". Тиждень тому назад суперники вже мірялися силами у фіналі 7 етапу Інтернет-Кубка. Як і того разу – переможцем двобою став більш досвідчений шахіст з Волині. Разом з тим, довгий час боротьба за шахівницею проходила з перемі ... Читати далі »
Переглядів: 629 | Додав: Admin | Дата: 2012-05-28

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 66 67 »