Четвер, 2024-03-28, 8:00 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2020 » Серпень » 26 » "Соколині гори" в Березному!
10:10 AM
"Соколині гори" в Березному!
Фоторепортаж

Жорсткі умови карантину викликають нові, оригінальні форми активності шахової спільноти. Саме тому, вперше в Березнівському районі був проведений бліц-турнір в мальовничій рекреаційній зоні ландшафтного заказника «Соколині гори». В змаганнях взяли участь 30 спортсменів Поліського регіону. Поєдинки відбувалися з обрахунком рейтингу ФІДЕ за швейцарською системою в 9 турів з контролем часу 10 хвилин до кінця партії кожному з учасників. Після трьох турів змагань одноосібне лідерство захопив Дмитро Андрєєв, після четвертого туру лідерів було вже троє, додалися Максим Затирка та Віктор Параниця. Проте саме Андрєєву вдалося послідовно перемогти конкурентів і з результатом 7,5 очок стати чемпіоном. Другим став Затирка, відставши на один бал. Третє місце поділили три учасники, які набрали по шість очок, це Олександр Параниця, Андрій Чернецов та Володимир Галаган. За додатковими показниками кращим став Параниця.

Переможці турніру були нагороджені грамотами та грошовими призами. Відзначені також гравці в різних номінаціях. Кращим серед ветеранів став Володимир Галаган, кращим серед школярів Максим Ніжаловський, жіночий приз отримала Наталія Волосячик-Снітко.

По завершенні турніру учасники пригощалися рибною юшкою, шашликом та іншими смаколиками. Опісля спортсмени відвідали мальовничі локації Соколиних гір, Губківського замку, скупалися в чистих водах Случа. Після відпочинку був проведений завершальний бліц-турнір.

Спортивна і дружня зустріч відбулася завдяки старанням шахових родин Хильчуків, Іллюків, Ніжаловських та головного арбітра Миколи Колюха. Затишне місце змагань, рекреаційні послуги, були люб’язно надані керівником ДП «Соснівський лісгосп» (директор Прохор О.В.) і Жовтневого лісництва (лісничий Джус О.В.).

Турнірна таблиця (до відпочинку):



Турнірна таблиця (після відпочинку):



Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надав - Петро Іллюк


Переглядів: 298 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]