П`ятниця, 2024-04-19, 9:53 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Для меня шахматы – это прежде всего борьба, поэтому во главу угла я ставлю спортивное начало. Противника необходимо победить, к этой цели я и стремлюсь в каждой партии. (Анатолий Карпов)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2022 » Грудень » 26 » Дитячий шаховий турнір!
5:36 PM
Дитячий шаховий турнір!
Шахи для дітей

В суботу завершився останній шаховий турнір сезону від мецената Макова Владислава, на призи магазину «Радіохвиля». Владислав Георгійович сам за фахом є дипломований тренер-викладач з шахів, навчався з кращими тренерами та шахістами України, тому вирішив подарувати дітям новорічни настрій, призи кращим шахістам в різних номінаціях та солодкі призи кожному учаснику. Турнір проходив у двох категоріях. У групі до 4 розряду лідерство захопили представники з Степаня, і до кінця турніру впевнено витримали лідерство. Виконали нормативи розрядів, отрималм грамоти і цінні подарунки. Хочу відзначити, що перше місце виборола дівчинка - Калініна Ніка, не часто дівчата виграють турніри!

В загальній групі сенсацій не було. Троє першорозрядників Мастюк Іван, Данилюк Олесь та Комар Іоанн по черзі вигравали всіх суперників, а між собою зіграли бойові нічиї. Лише в останньому турі була інтрига, молодий Зубко Володимир у партії проти Іоанна не зумів реалізувати зайву фігуру. Коефіцієнт розподілив наступним чином: 1. Комар Іоанн (Дубно), 2. Данилюк Олесь (Рівне), 3. Мастюк Іван (Рівне).

Після завершення змагань пан Владислав провів сеанс одночасної гри, де нагородив одного учасника за саму цікаву партію з ним - павербанком!


Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надав - Василь Данілюк

Поділися сторінкою з друзями:

Переглядів: 311 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]