Четвер, 2024-04-25, 7:49 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматы – это по форме игра, по содержанию – искусство, а по трудности овладения – наука… Шахматы могут доставить столько же радости, сколько хорошая книга или музыка. (Тигран Петросян)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2012 » Серпень » 26 » Фінальний етап проекту "Хід чемпіона"! (LIVE)
Боришкевич (Рівне) - Якимов (Черкаси): 0.5-1.5!
3:37 PM
Фінальний етап проекту "Хід чемпіона"! (LIVE)
Боришкевич (Рівне) - Якимов (Черкаси): 0.5-1.5!
25-26 серпня 2012 року Рівненська обласна федерація шахів прийняла участь в тестуванні третього етапу інтернет - турніру "Хід чемпіона". Турнір проводився під егідою ФІДЕ, в рамках святкування Дня Незалежності України, за підтримки Черкаської та Рівненської обласних шахових федерацій на офіційному сайті chessvip.com. В якості спортивної події цього разу був представлений матч з двох партій між володарем Кубка Рівненської області 2011 року Боришкевичем Романом (2330, Рівне) та чемпіоном України 2009 року Якимовим Володимиром (2534, Черкаси), який пройшов в напруженій боротьбі та закінчився з рахунком 0.5-1.5. З допомогою сайту chessvip.com була організована відео on-line трансляція. Гравці, які взяли участь в проекті, мали можливість запропонувати свої варіанти ходів під час обдумування учасниками партії своїх ходів. У грі використовувалася інноваційна шахова програма, яка фіксувала кожен хід гравця, який співпав з ходом кожного з учасників партії, і формувала рейтингову таблицю. Рейтинг гравця залежав від кількості збігів індивідуальних ходів з ходами учасників партії. Роль відігравав і час, витрачений на обмірковування цих ходів (коефіцієнт часу). Призовий фонд розподілився відповідно до рейтингу гравців та склав 4000 грн.

Проект "Хід чемпіона" є частиною проекту "Геосоціальні ігри", в якому Рівненська обласна федерація шахів вже приймала участь, граючи матч Рівне - Черкаси.

ІІ етап інтернет - турніру проекту "Хід чемпіона".

І етап інтернет - турніру проекту "Хід чемпіона".

Партії матчу Боришкевич - Якимов:





Переглядів: 721 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]