Субота, 2024-04-20, 9:23 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Для меня шахматы – это прежде всего борьба, поэтому во главу угла я ставлю спортивное начало. Противника необходимо победить, к этой цели я и стремлюсь в каждой партии. (Анатолий Карпов)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2022 » Жовтень » 11 » Обласний турнір пам’яті Івану Штундеру!
8:00 PM
Обласний турнір пам’яті Івану Штундеру!
Шахові турніри

09 жовтня в місті Березному пройшов четвертий турнір пам'яті Івана Штундера. В турнірі взяли участь 34 учасники, з Рівненської та Хмельницької областей, 8 з яких КМСи. За швейцарською системою було зіграно 9 турів з контролем часу 10 хв+5 с. Змагання пройшли в чесній, конкурентній боротьбі та дружній атмосфері. Лідерство після кожного зіграного туру переходило від одного та до іншого учасника, ігровий тон задавали як досвідчені так і молоді гравці. В підсумку трійка учасників набрала по сім очок та згідно коефіцієнту розділила п'єдестал в такому порядку: 1 місце Данілюк Василь, 2 місце Броварський Денис, 3 місце Рехтман Павло. Нагородами також були відзначені 4 та 5 місця: Іллюк Петро та Матвійчук Олександр.

Призами по номінаціях були відзначені також школярі: 1 Дячук Назар, 2 Мастюк Іван, 3 Подарнецький Гліб; ветерани: 1 Борзенко Йосип, 2 Іванов Олександр, 3 Колюх Микола; березнівчани: 1 Рябченко Микола, 2 Атаманець Василь, 3 Хильчук Тарас.

Турнір відбувся за підтримки родини Штундерів, зокрема сина Андрія.
Фото Юрія Ніжаловського.
Головний арбітр Колюх Микола.

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надав - Іллюк Петро


Переглядів: 418 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]