Четвер, 2024-04-25, 11:50 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
В шахматах нет ничего труднее, чем выбрать из двух примерно равных по силе продолжений сильнейшее, которое часто и бывает единственно верным.(Зигберт Тарраш)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2013 » Березень » 5 » Півфінал XVI обласної спартакіади школярів - 2013!
3:00 PM
Півфінал XVI обласної спартакіади школярів - 2013!
3 березня Березнівська ДЮСШ вже вкотре гостинно прийняла учасників півфіналу XVІ-ї обласної спартакіади школярів 2013 року. Взяли участь всі команди згідно регламенту (Березне, Володимирець, Гоща, Дубровиця, Зарічне, Здолбунів, Кузнецовськ, Рівненський район, Рокитне, Сарни). Збірні районів у складі 2-х хлопців та 1-ї дівчини вели боротьбу за три путівки до фінального турніру. Фіналісти визначалися в одноколових турнірах в кожній з двох груп. Команда Кузнецовська впевнено та без жодних шансів для суперників виграла всі матчі і вперше братиме участь у фіналі, де зі своєю грою, очевидно, претендуватиме на призове місце. І шахісти Рівненського району останні роки стабільно виборюють путівку до основного турніру, що продемонстрували і на цей раз (теж перемогли всіх конкурентів у групі). А в стиковій грі між командами, що посіли другі місця визначився і третій фіналіст. Ним стала наполеглива команда Володимирецького району, котра в непростому поєдинку вирвала перемогу у торішніх учасників фіналу березнівських шахістів з рахунком 2:1.

Слід зазначити, що зміна поколінь у команді Зарічненського району — чемпіона спартакіад останніх двох років — позначилася і на результаті гри: разом із березнівською командою вони не змогли продемонструвати рівень гри, гідний минулих років, і не пробилися в основну частину турніру.

У паралельному півфіналі в Центрі інтелектуальних ігр «Сузір’я» м. Костопіль за інші три путівки до фінального турніру боролися команди ІІ зони. З першого місця у фінал вийшли команди міста Рівне та Костопільського району. Третім фіналістом став колектив з Дубенського району, який в стиковому матчі обіграв місто Дубно.

Стаття про минулорічні півфінальні змагання

Стаття про минулорічні фінальні змагання

Турнірні таблиці змагань в Березне:



Фоторепортаж з місця подій:

Шаховий клуб Березнівської ДЮСШ



Один в полі не воїн. Полюхович Леся (зліва) як і команда Зарічненського району склали повноваження чемпіонів області. Хто буде чемпіоном в 2013 році?



Матч за 3 місце: Володимирецький р-н - Березнівський р-н





Матеріал надав - Протасевич Олександр

Поділися сторінкою з друзями:

Переглядів: 1103 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]