П`ятниця, 2024-03-29, 2:20 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Без шахмат нельзя представить полноценного воспитания умственных способностей и памяти. (Василий Сухомлинский)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2011 » Червень » 3 » Шаховий сезон – 2011 на Рівненщині продовжується!
Стартує серія турнірів (7 етапів) Кубка області!
9:03 AM
Шаховий сезон – 2011 на Рівненщині продовжується!
Стартує серія турнірів (7 етапів) Кубка області!
Вітаємо всіх любителів шахів з приходом чудової пори року - літа. В школярів та студентів закінчується навчальний рік, в працюючих розпочинається сезон відпочинку та відпусток, в професійних спортивних лігах (футбол, баскетбол, хокей...) визначаються чемпіони..., а шаховий сезон - 2011 на Рівненщині продовжується! З червня місяця розпочинається серія турнірів (7 етапів) Кубка області, які щомісяця відбуватимуться в різних куточках нашого краю та триватимуть до листопада. Приємно повідомити, що з цього року географія Кубка розширюється і все більше і більше любителів шахів Рівненщини (і не тільки) зможуть прийняти участь в змаганнях. До проведення турнірів долучаються міста Острог та Кузнецовськ. Змагання 1 етапу стартують в обласному центрі – місті Рівне. Крім того, як і в минулих роках, етапи пройдуть в містах Березне, Здолбунів, Дубно та селищі Клесів (Сарненський р-н). Запрошуємо всіх бажаючих шахістів нашого краю, а також шахістів інших областей України прийняти участь в "місцевій серії Гран-Прі”, поборотися за грошові винагороди в турнірах та залікові бали, максимальна кількість яких дозволить вибороти Кубок області – 2011! Участь в шахових заходах дозволить вам ближче познайомитися з природою (Березне, Клесів), історією (Дубно, Острог, Рівне) та індустрією (Кузнецовськ, Здолбунів) Рівненщини, гарно провести час в шаховому товаристві, відчути азарт та насолоду від найінтелектуальнішої гри, що має багатовікову спадщину.

Слідкуйте за повідомленнями на сайті про час і місця проведення турнірів та приймайте активну участь в опитуванні щодо визначення переможця Кубка області – 2011!.

Увага! Етапи Кубка області з кожним роком стають все більш популярними і масовими, тому висловлюємо прохання (за умови участі в турнірах) брати з собою (по можливості) шаховий інвентар (шахи + годинник).


Карта Рівненської області:
Переглядів: 1058 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]