П`ятниця, 2024-04-19, 6:04 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Когда я выигрываю, я гений. Когда не выигрываю, я не гений.(Роберт Фишер)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2021 » Лютий » 26 » Шаховий турнір в Березне!
2:36 PM
Шаховий турнір в Березне!
Шахові турніри

14 лютого в неділю в місті Березне в шаховому клубі пройшов турнір під назвою "Berezne-rapid 2021" з обрахунком рейтингу ФІДЕ та контролем часу 15 хвилин на партію. В змаганнях взяли участь 24 шахісти з Березного та області. Після напружених поєдинків по вісім очок вдалося набрати двом учасникам турніру, Іванчуку Сергію та Затирці Максиму, які посіли відповідно перше та друге місця. Третє місце, з відставанням на пів очка зайняв Іллюк Петро. Найкращим серед ветеранів став Колюх Микола. Також нагородами було відзначено трьох місцевих шахістів, ними стали Рябченко Микола, Ширко Віталій та Касянець Сергій.

Після невеликої перерви відбувся ще один турнір в сім турів але вже з блискавичних шахів з контролем часу п'ять хвилин до кінця партії кожному з учасників. Трійка призерів була тою самою, що і в основному турнірі, тільки з дещо іншим розташуванням: Іллюк Петро 6 очок, Затирка Максим 6 очок (в Максима нижчі додаткові показники) та Іванчук Сергій 5 очок. Кращий результат серед ветеранів показав Атаманець Василь 4,5 очок.

Змагання відбулися за підтримки місцевих спонсорів та місцевих шахістів (Рябченко Микола, сім'я Хильчуків) Фоторепортаж Ніжаловського.

Турнірна таблиця (рапід):



Турнірна таблиця (бліц):



Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надав - Іллюк Петро


Переглядів: 346 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]