Четвер, 2024-03-28, 11:21 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматы без евреев, что хоккей без канадцев.(Юмор)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2015 » Червень » 29 » Турнір пам’яті Сергія Малахова - 2015!
8:42 AM
Турнір пам’яті Сергія Малахова - 2015!
27-28 червня в Здолбунові вчергове відбувся шаховий турнір памяті Сергія Малахова. По традиції, перед змаганнями, учасники віддали шану своєму земляку і палкому любителю шахів Сергію Малахову, відвідавши його місце поховання. Цьогорічній турнір відбувся з деким запізненням (традиційно проводиться в першій половині травня), тому, можливо і зібрав великий склад учасників, адже шахісти вже встигли заскучати за грою. Отже на старт вийшло 19 учасників: 3-и представники Острожчини, по одному представнику з Рівного і Костополя, решта - місцеві шахісти. Грали по круговій системі по 15 хв. кожному до закінчення партії.

Перший день (10 турів) лідером завершив Кононець Ігор, який набрав 8,5 очок. На очко від нього відстали Берзенко Йосип і Остапчук Анатолій. На другий день змагань Кононець І. і Борзенко Й. дещо пригальмували, натомість Остапчук А. продовжував набирати очка. І вже за 4-и тури до завершення змагань Остапчук іде першим, випереджаючи Кононця на півочка і з більшим відривом - іншу групу переслідувачів. Все вирішилося в очній зустрічі. Граючи "без якості" в програній позиції Ігорю вдалося "запутати" гру, переграти ветерана і повернути собі лідируюче положення.

Отже, фінішну пряму учасники перетнули в такому порядку:

1.Кононець Ігор - 15 очок з 18
2.Остапчук Анатолій - 14,5
3.Намінський Ігор - 14
4.Форманчук Богдан - 12
5-6. Борзенко Йосип, Кирилюк Анатолій (кращий коефіцієнт в Йосипа) - 11,5

Переможці турніру (перші 5 місць) нагороджені призами. Також Кононцю Ігорю вручили перехідний Кубок, а перша десятка шахістів отримала памятні грамоти. Турнір пройшов в дружній атмосфері і безкомпромісній грі.

Хочеться також відзначити Кошмака Юрія Борисовича, якому не вдалося зіграти в цьому турнірі, але який підтримує шаховий рух на Здолбунівщині.

Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надав - Ігор Кононець


Переглядів: 630 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]