П`ятниця, 2024-04-19, 9:54 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Всю жизнь с одной женщиной - это как эндшпиль с разноцветными слонами.(Виктор Корчной)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2015 » Лютий » 10 » Відбулася звітно-виборча обласна конференція!
3:11 PM
Відбулася звітно-виборча обласна конференція!
Обласна федерація шахів

08 лютого 2015 року в новому шаховому клубі Рівного відбулася звітно-виборча конференція Рівненської обласної федерації шахів. В заході взяли участь шахісти практично зі всіх районів (міст) Рівненщини. На початку конференції керівник федерації Ковальчук Володимир привітав всіх присутніх з початком шахового сезону та прозвітувався про проведену роботу очолюваної ним організації за останні роки. В ході доповіді Володимир Олександрович відзначив почесними грамотами та спеціальними подарунками кращих шахістів, суддів, тренерів, організаторів та спонсорів обласних турнірів. За суттєвий вклад в популяризацію шахової гри спеціальну подяку висловлено Володимирецькій районній федерації шахів.

Учасники конференції схвально оцінили результати роботи обласної федерації шахів та її керівника. Особливо відзначено відкриття в минулому році нового шахового клубу в Рівному, який обладнаний сучасним шаховим інвентарем та в змозі проводити масові шахові змагання. Присутній на заході керівник Рівненської міської федерації шахів Паладійчук Сергій отримав від Володимира Ковальчука окрему подяку за суттєву допомогу у його відкритті. Більшість присутніх мали можливість оцінити всі зручності спеціалізованої установи безпосередньо взявши участь у півфіналі чемпіонату області.

Заручившись підтримкою роботи обласної федерації Володимир Ковальчук запропонував шахістам переобрати його на посаді керівника, а також затвердити заступників: Шинкарчука Максима (Рівне), Кошмака Юрія (Здолбунів) та Римарчука Юрія (Володимирець). Рішення прийнято одноголосним голосуванням “за”! Наші вітання Володимиру Ковальчуку з черговим переобранням на посаді Президента Рівненської обласної федерації шахів. Бажаємо йому та команді його однодумців подальших успіхів в розвитку та популяризації шахів на Рівненщині!

Фоторепортаж з місця події:



Поділися сторінкою з друзями:

Переглядів: 597 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]