Неділя, 2024-05-19, 10:39 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Компьютер однажды побил меня в шахматы, но в кикбоксинге он оказался просто слабак.(Эмо Филипс)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2024 » Травень » 4 » 16-й меморіал Сергія Малахова в Здолбунові!
11:50 AM
16-й меморіал Сергія Малахова в Здолбунові!
Шахові турніри

Традиційно навесні здолбунівські шахісти вшановують пам’ять Сергія Малахова (1941-2004) - цього року відбувся вже шістнадцятий меморіал. Напередодні змагання шахісти поклали квіти на могилу земляка. Викарбувана на гранітному постаменті шахова дошка, ще раз навіяла спогади про Сергія, його фанатичну відданість улюбленій грі. 24 шахісти зі Здолбунова, Острога, Рівного, Нетишина змагалися у рапід-турнірі, що офіційно названий “Sergiy Malakhov Memorial – Zdolbuniv 2024”. Стандартний регламент - 10 хвилин + 5 секунд, 9 турів за швейцарською системою. З однаковим результатом – по 7 очок з 9 можливих фінішували кандидати у майстри спорту Йосип Борзенко та Юрій Кошмак. Кращий додатковий показник виявився у Йосипа Борзенка. Третє місце у кандидата у майстри Анатолія Кирилюка – 6,5 очка.

Призери отримали грамоти і грошові призи від Федерації шахів Рівненської області. Бездоганний арбітраж забезпечив суддя другої категорії Василь Данилюк (Рівне).

Вже традиційно для шахової спільноти Здолбунова паралельно з основним проходив дитячий турнір. Перемогу здобув учень здолбунівської зош №6 Віталій Денесюк. На другому місці учень рівненського ліцею «Центр надії» Єгор Панасюк, третім став Андрій Клепач з 12-ї рівненської гімназії. Призери нагороджені цінними подарунками і грамотами Управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради. Крім цього, всі учасники дитячого турніру отримали шоколад від здолбунівського благодійника Андрія Ткачука - ентузіаста і палкого прихильника шахів.

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця подій:



Переглядів: 91 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]