Четвер, 2024-09-19, 3:01 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Женщина никогда не будет играть в шахматы на равных с мужчинами, потому что она не может пять часов сидеть за доской молча.(Пауль Керес)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2024 » Липень » 29
Шахові турніри

21 липня в Рівному в шаховому клубі відбувся бліц турнір до Дня шахів в Україні. Змагались 28 шахістів з різних регіонів Рівненської області. За підсумками 11 турів перемогу в турнірі здобув Дячук Назар, друге місце у Кудрика Андрія, третє місце у Данилюка Олеся (всі з Рівного). Кращі 7 призерів, школяр, ветеран та жінка нагороджені призами від президента федерації шахів Рівненської області Володимира Ковальчука. Окрему подяку висловлюють шахісти директору ДЮСШ #1 м.Рівне Людмилі Баль за чудове місце проведення та сприяння шаховим змаганням.
... Читати далі »
Переглядів: 105 | Додав: Admin | Дата: 2024-07-29

Шахові турніри

20 липня в Здолбунові на старомильському водосховищі відбувся турнір до Дня шахів. З перших турів лідерство захопив острожанин Шаранський Валентин. Вигравши майбутнього чемпіона турніру Валентин збавив оберти після перерви, в підсумку третє місце. Друге місце виборов Здолбунівський шахіст Форманчук Богдан, який рівно пройшов всю дистанцію, дві нічиї та поразка від чемпіона. Перше місце виборов ветеран шахів, кмс - Борзенко Йосип. Також призи за кращий результат в відповідних категоріях отримали школяр - Павлючик Дмитро та ветеран - Лабенський Ігор. ... Читати далі »
Переглядів: 76 | Додав: Admin | Дата: 2024-07-29