Четвер, 2024-04-25, 4:36 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
В шахматах можно лишь тогда стать большим мастером, когда осознаешь собственные ошибки и слабости. Точно как в жизни.(Александр Алехин)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2020 » Січень » 27 » Бурштин - командний чемпіон області 2020!
4:05 PM
Бурштин - командний чемпіон області 2020!
26 січня в Березному в приміщенні лісотехнічного коледжу відбувся командний чемпіонат Рівненщини зі швидких шахів присвячений пам’яті Штундеру Івану Петровичу. Взяли участь в турнірі 26 команд (новий рекорд), які були поділені на три групи: А (9 команд), В (10 команд), С (7 команд). Допускалися команди в складі трьох осіб з середнім рейтингом не вище 2180. Змагання в групах відбулися за коловою системою з контролем часу - по 10 хв. + 5 сек. за хід (перемога - 2 очки, нічия - 1, поразка - 0). В підсумку головний приз і 1 місце в групі А виборола команда “Бурштин” (Смикало Северин, Данілюк Василь, Римарчук Юрій), 2 місце в команди “Верес” (Матвійчук Олександр, Параниця Олександр, Гловацький Володимир), 3 місце в команди “Кайрос” (Клюка Сергій, Тимощук Тарас, Ткачук Андрій). Кращі інтелектуальні команди в різних номінаціях (5 основних та 6 додаткових) отримали цінні нагороди та подарунки.

Турнір відбувся за організаційних зусиль Федерацій шахів Рівненської області і Березнівського району та за значної підтримки сім'ї Штундерів (синів Івана Петровича — Андрія, Юрія, Сергія та дружини — Олександри Іванівни).

Турнірна таблиця:



Кращі результати в групі А по дошкам:
1 дошка — Боришкевич Роман: 5,5 з 8;
2 дошка — Тимощук Тарас: 6,5 з 8;
3 дошка — Гловацький Володимир: 6,5 з 8.

Фоторепортаж з місця подій:




Переглядів: 864 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]