П`ятниця, 2024-04-26, 9:44 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Нет хороших или плохих игроков. Есть только хорошие или плохие ходы.(Зигберт Тарраш)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2020 » Липень » 27 » День шахів у Здолбунові!
1:12 PM
День шахів у Здолбунові!
Шахові турніри

Святкування Міжнародного Дня шахів та Дня шахів в Україні у Здолбунові відзначили проведенням бліц-турніру. Як відомо, у зв’язку з пандемією короновірусу є обмеження в проведенні масових заходів. Однак, затятий рибалка кандидат у майстри Анатолій Кирилюк виступив з ініціативою і взявся організовувати турнір «на свіжому повітрі». Так місцем проведення турніру став «Павільйон рибалки» на Старомильському ставку. Перед початком турніру з настановою і побажаннями здоров’я і спортивних успіхів виступив міжнародний майстер Ігор Лабенський. Сам він участі у турнірі не брав через зайнятість у інших справах.

Гравці скучили за шахами, турнір став неординарною подією останніх місяців. І це надихнуло кандидата у майстри Петра Борисюка скласти душевний вірш про короновірус, здоров’я і шахи, який закінчується словами:

« За шахістів, що в День шахів
Не покинули свій пост,
Короновірус не злякались,
Пропонується цей тост!».

Крім того, Петро Іванович, як лікар, давав поради і слідкував за суворим дотриманням «Covid-19 Chess Protocols». Пункт 5 протоколу міг виконуватися на місці – руки можна було вимити прямо у ставку.З відомих причин цього разу дітки до турніру не запрошувались.

16 шахістів зі Здолбунова, Острога і Рівного грали за коловою системою, регламент – 3 хвилини + 5 секунд на хід. У цей день Богиня Каїса була прихильною до Юрія Кошмака – перше місце з 14 очками з 15 можливих. Другим став Аркадій Галій – 12 очок. На півочка менше у третього призера Йосипа Борзенка. Призери отримали грамоти і нагороди. Як завжди, бездоганно відсудив турнір Микола Колюх.

Турнірна таблиця :



Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надав - Юрій Кошмак


Переглядів: 338 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]