П`ятниця, 2024-04-26, 7:04 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматы похожи на жизнь.(Борис Спасский)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Дитячі змагання “Шахові надії” - 2016!
5:23 PM
Дитячі змагання “Шахові надії” - 2016!
Шахи для дітей

В дні фінального турніру серед дорослих в ДЮСШ № 1 м. Рівне паралельно проводилися схожі змагання серед дітей “Шахові надії” в двох вікових категоріях (2001 р.н. і молодших та 2005 р.н. молодших). В старшій групі 12, а в молодшій 16 перспективних юних шахістів з Дубенського, Корецького, Костопільського, Здолбунівського районів та міста Рівне за коловою системою виборювали звання кращих. За наслідками напружених шахових баталій переможцями стали 15-річний Лавський Владислав та 11-річна Кондратюк Вікторія (обоє з Рівного). Під час закриття змагань юних учасників привітав Президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук, а кращих юних інтелектуалів нагородив медалями, грамотами та цінними подарунками.

Результати турніру:

В старшій групі довгий час лідирував Бондарчук Богдан. Разом з тим, найближчі переслідувачі Кальчук Віталій та Лавський Владислав постійно були на відстані “витягнутої руки”. Саме між цими трьома юнаками розгорнулася основна боротьба на п’ядесталі. В боротьбі за чемпіонство вирішальними стали заключні тури, які звели лідерів в безпосереднє протистояння. Богдан програв матчі безпосередні конкурентам. А результат партії заключного туру Кальчук-Лавський: 0-1 визначив долю 2-го та 1-го місця турніру. Невдала гра Бондарчука в другій половині турнірної дистанції дозволила Іванчуку Сергію обійти конкурента “на фініші” та посісти 3 місце. Наші вітання переможцям!

Турнірна таблиця (2001 р.н. і молодших):



В молодшій групі після 12 турів беззаперечно лідирувала Кондратюк Вікторія з 11,5 очками. Однак дві поразки підряд від Криворучко Миколи та Лук’яник Анни відкинули її перед заключним туром на 2-гу позицію. Такий розвиток подій вивів на 1 місце Чумака Нікіту, який до того постійно “дихав у спину” лідеру. Перед 15 туром він випереджав Вікторію на ціле очко, однак, мав грати з Лук’яник Анною, яка заключну стадію турніру грала на “відмінно”. Вдруге підряд перемігши лідера Аня дозволила зрівнятися по очках Вікторії з Нікітою. Долю 1 і 2 місця визначив коефіцієнт Бергера та результат 9 туру (Кондратюк-Чумак: 1-0). З місце посіла Лук’яник Анна. Наші вітання юним переможцям!

Турнірна таблиця (2005 р.н. і молодших):



Фоторепортаж з місця подій:

Грають старші:



Грають молодші:



Фото призерів разом з Володимиром Ковальчуком:



Поділися сторінкою з друзями:

Переглядів: 980 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]