Субота, 2024-04-27, 0:41 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматы как красивая женщина, к которой мы постоянно возвращаемся, независимо от того, как часто она нас отвергает.
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2017 » Листопад » 20 » Командний чемпіонат Володимирецького району!
4:24 PM
Командний чемпіонат Володимирецького району!
Цікавим та гострим вийшов цьогорічний відкритий командний чемпіонат Володимирецького району з шахів 2017 року. До участі заявились 12 команд. Формат змагань задуманий наступним чином: склад команди з трьох осіб з середнім національним рейтингом до 2000 включно (у випадку відсутності нацрейтингу учаснику присвоювався 1850). Розподіл учасників команди за дошками згідно рейтингу від вищого до меншого. Система проведення: коловий турнір з розподілом команд на дві групи по шість колективів з контролем часу 20 хв. на партію кожному. Дві команди, а саме ,,Гроза авторитетів’’ та ,,Наталі’’ не дорахувались по одному учаснику та змушені були змагатись неповним складом, що звичайно не могло позначитись на результатах цих команд.

Після проведення жеребкування та двобоїв у групах лідерами вийшли команди ,,Вісник’’ та ,,Вараш’’, які безальтернативно та переконливо переграли своїх опонентів та здобули перші місця у своїх квартетах. Допогти їм розіграти командний кубок допомогли команди ,,Качка’’, що поступилася лише ,,Віснику’’ решту суперників перемогли та команда ,,Тигр’’, яка, що називається на зубах стала ліпшою у конкуренції з сарненськими колективами ,,Вибір’’ та ,,DREAM Team''.

Далі ж було сформувати три групи по чотири команди із збереженням очок у тих зустрічах, які вже відбулись. Таким чином кожна четвірка розіграла відповідні місця у своїх категоріях. У фінальній групі фаворити ,,Вісник’’ та ,.Вараш’’ перемогли своїх суперників, а між собою зафіксували нічийний паритет.

Маючи однакову кількість балів за підсумками підрахунку всіх партій енергетики на 2,5 очки випередили газетярів. Третє місце в особистій зустрічі виборола команд ,,Тигр’’.

У середній групі в складній боротьбі із загальним п’ятим місцем фінішувало тріо ,,Вибір’’, відразу за ними розташувались представники головного спонсора – команда ,,Лісовик’’.

Звітний форум відбувся за організаційних зусиль районної шахової федерації та відділу молоді та спорту, а також за фінансової підтримки первинної профспілкової організації (голова Віра Дерев’янко) державного підприємства ,,Володимирецький лісгосп (директор Олександр Мисько). Традиційними також є і спеціальні кубки від представників народного депутата Василя Яніцького.



Фоторепортаж з місця події:



За матеріалами volchess.rv.ua.


Переглядів: 526 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]