П`ятниця, 2024-04-19, 6:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Сильные фигуры противника следует разменивать.(Хосе Рауль Капабланка)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2017 » Квітень » 10 » Міжнародний шаховий матч: Рівне - Кобулеті!
12:25 PM
Міжнародний шаховий матч: Рівне - Кобулеті!
Відеосюжет на Сфера ТВ
Пряма мова на ТРК Ритм

8 квітня 2017 року відбувся міжнародний шаховий матч між збірними командами школярів міст-побратимів Рівне (Україна) та Кобулеті (Грузія) з допомогою засобів Інтернет-зв’язку. Ігрова зона: сайт Chess.com. Шаховий матч проходив на 7 дошках, на кожній з яких зіграли по 4 партії (всього – 28 партій). Контроль часу: 10 хв. + 10 сек. за кожен хід. За результатами напружених он-лайн ігор перемогли українці з рахунком 21-7. Команда Рівного складалася з переможців попередніх змагань: Смикало Северина, Громової Ольги, Шинкарчука Богдана, Криворучка Миколи, Крука Романа, Кондратюк Вікторії та Лук’яник Анни. Міжнародний захід організований спільними зусиллями Федерацій шахів міста Рівного та області, Рівненського міськвиконкому, Центру Україно-Грузинської Дружби та партнерами з грузинської сторони. Матч відбувся за підтримки секретаря Рівнеради Паладійчука Сергія Богдановича.

Результат матчу:

В 1 турі зустріч протікала в рівній боротьбі. Рахунок змінювався на 1-1, 2-2, 3-3. Все ж переможне очко для рівненчан принесла Громова Ольга і українці виграли 1 раунд змагань: 4-3. Ця перемога додала впевненості нашим дітям, які надалі грали дуже виважено і переконливо. Зокрема, вже в 2 турі наші вели з рахунком: 6-0 і тільки в заключній партії поступилися. В такому клічі пройшли і заключні 2 тури, в яких рівненчани перемогли з однаковими рахунками: 5,5-1,5. Загальний переможний рахунок більш ніж впевнений: 21-7. Наші вітання юним переможцям! Слід зазначити, що матч видався не таким і легким. Більшість партій проходила в напруженій боротьбі, значна частина яких закінчувалася в глибокому ендшпілі. Крім того, рівненчани в матчі проявили справжній командний дух. Всі грали з повною самовіддачей та розумінням важливості справи. Молодці!

Навколо матчу:

Підготовка до організації важливої міжнародної події (і не тільки для шахової спільноти Рівного) розпочалася ще місяць тому. Успішне проведення заходу залежало від багатьох чинників: технічної сторони, комунікації з грузинською стороною, підготовка юних шахістів до умов он-лайн змагання та інших важливих факторів. В підсумку все вийшло (навіть більше ніж очікувалося). Матч відбувся чітко згідно вимог Регламенту. Грали в чудових умовах в приміщенні Центру Україно-Грузинської Дружби. Дітей та гостей пригощали грузинською кухнею. Телеканал «Ритм» забезпечив фідеофіксацію події. Спеціально запрошений фотограф зробив незабутні пам’ятні знімки. Під час закриття змагання діти отримали спеціальні подарунки з нагоди знакової події. І на завершення: в цієї історії є хороші шанси мати продовження ...

Фоторепортаж з місця подій:

Команда Рівного:


Команда Кобулеті:


Подарунки для українських дітей:


Подарунки для грузинських дітей:


Матч розпочинається. Встановлюється зв’язок.


Українська команда цілковито занурилася в он-лайн боротьбу:


Грузинська команда намагається гідно протистояти українцям:


Відеофіксація міжнародного заходу здійснювалася телеканалом "Ритм":


Учасники заходу мали можливість спробувати грузинські страви:


Команда Кобулеті з подарунками:


Команда Рівного з подарунками:


Логотип матчу:


Більше фотографій в альбомі Олега Жиліна на Фейсбуці

Поділися сторінкою з друзями:

Переглядів: 898 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]