Субота, 2024-05-04, 10:30 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
В шахматах можно лишь тогда стать большим мастером, когда осознаешь собственные ошибки и слабости. Точно как в жизни.(Александр Алехин)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2022 » Квітень » 19 » Обласний турнір в Березному!
12:34 PM
Обласний турнір в Березному!
Шахові турніри

Минулої неділі шахова спільнота Березнівщини долучилася до благодійного марафону на підтримку наших захисників. Зібралися спортсмени з трьох районів області, міст Рівного та Вараша. На відкритті заходу з напутнім словом виступив міський голова Руслан Пилипчук та президент Рівненської обласної федерації шахів Володимир Ковальчук, який також взяв участь в турнірі. Зіграно рапід-турнір в 9 турів з контролем часу 10 хв. + 5 с. на хід. З першого та до останнього туру змагання пройшли в цікавій та конкурентній боротьбі без явного лідера. В підсумку переможцем змагань став молодий кмс з м. Костопіль, Сергій Іванчук - 7 очок, друге та третє місця в Петра Іллюка (м. Березне) та Андрія Толочика (м. Костопіль) відповідно, по 6,5 очок. Кращим серед ветеранів заслужено став березнівчанин Василь Атаманець - 4,5 очка, серед школярів відзначився Микола Горковець. Призерами в заліку серед місцевих шахістів стали: Сергій Лемех, Тарас Хильчук та Сергій Касянець.

Змагання відбулися за підтримки обласної федерації шахів та місцевого приватного підприємця. Благодійні пожертви які були зібрані учасниками турніру перераховані для ЗСУ. Все буде Україна!

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця подій:



Матеріал надали - Іллюк Петро та Юрій Ніжаловський (фото)


Переглядів: 507 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]