Четвер, 2024-05-02, 8:14 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматы как красивая женщина, к которой мы постоянно возвращаемся, независимо от того, как часто она нас отвергает.
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2024 » Лютий » 20 » Півфінал чемпіонату області - 2024!
3:16 PM
Півфінал чемпіонату області - 2024!
Чемпіонат області

В неділю завершився півфінал чемпіонату Рівненської області з шахів 2024 року. Турнір визначав претендентів на потрапляння в фінал чемпіонату області а також дав можливість молодому поколінню гравців позмагатись з старшим, покращити рейтинги та завоювати спортивні розряди. В фінал потрапляє 14 кращих шахістів області - 4 призера минулого фіналу, 3 кращих з кубка області 2023 року, номінант від президента федерації шахів Рівненської області та кращі спортсмени з півфіналу. В півфіналі взяли участь 50 спортсменів з Рівного, Дубна, Костополя, Вараша, Володимирця та Здолбунова. Перемогу здобув багаторазовий чемпіон області, кмс, Матвійчук Олександр. Друге місце у кмс Дем'янюка Андрія, третє місце у FM\кмс Ковальчука Володимира. Також путівку в фінал отримали Комар Іоанн, Пасько Микола, Слюсар Зінада та Лісовський Костянтин.

По завершенню турніру президент федерації шахів Рівненської області нагородив кращих фіналістів кубка області 2023 року.

Півфінал пройшов за підтримки управління у справах молоді та спорту РОДА (нач. Віталій Ліпський), президента федерації шахів Рівненської області Володимира Ковальчука та директора ДЮСШ #1 м.Рівне Людмили Баль.

Фінал чемпіонату області відбудеться з 16 по 24 березня 2024 року, за адресою ДЮСШ №1, відділення шахів, вул. Корольова 23.

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця подій:



Переглядів: 171 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]