Неділя, 2024-05-05, 4:50 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Изолированная пешка угнетает настроение на всей доске.(Савелий Тартаковер)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2023 » Жовтень » 2 » Шахові баталії у Здолбунові!
1:11 PM
Шахові баталії у Здолбунові!
Шахові турніри

З нагоди відзначення Дня захисника і захисниць України у Здолбунові відбулись шахові турніри основний і дитячий. Основний турнір зареєстрований FIDE під назвою «Day of Defenders of Ukraine.Zdolbuniv 2023» пройшов за участю 36 учасників з Рівненщини та м. Нетішин. Швейцарська система у 9 турів, RAPID 10 хвилин + 5 секунд.З перших турів лідерство захопили рівненські молоді шахісти Мастюк Іван та Дячук Назар. В 4 турі між собою зіграли в нічию, що дозволило ненадовго наздогнали переслідувачів - Борзенко Йосипа, Іванова Олександра та Данилюка Олеся. Данилюк Олесь тиждень тому став чемпіоном області до 14 років і був в хорошому настрої, в дуелі несподівано перемагає лідера кубку Області Дячука Назара і утримує другу сходинку після Мастюка Івана до кінця турніру. Назар після поразки ще програє Ткачуку Андрію. Міг поборотись за п’єдестал ветеран шахів, міжнародний майстер - Лабенський Ігор, проте невдалий старт та нічиї в останніх турах дозволили набрали 6,5 балів і розділити 3-4 місце з Дячуком. Іван поступово перемагаючи всіх опонентів закріплює необхідний результат нічиєю в останньому турі і здобуває перемогу з результатом 8 очок з 9 можливих.

В дитячому прийняли 9 учасників з Здолбунова та Рівного. За підсумками 7 турів перемогу здобув здолбунівчанин Денисюк Віталій 7очок із 7. Друге місце у місцевого шахіста Юдіна Михайла - 6 очок. Третє місце у представниці м. Рівне - Шевчик Божени.

Призери нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками від Здолбунівської міської ради та Федерації шахів Рівненської області, а юні шахісти отримали ще й солодощі від благодійників.

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця подій:



Переглядів: 173 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]