Неділя, 2024-05-05, 3:32 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Для меня шахматы – это прежде всего борьба, поэтому во главу угла я ставлю спортивное начало. Противника необходимо победить, к этой цели я и стремлюсь в каждой партии. (Анатолий Карпов)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2023 » Серпень » 30 » Традиційний турнір у Здолбунові!
9:02 AM
Традиційний турнір у Здолбунові!
Шахові турніри

За багаторічною традицією на День незалежності України у Здолбунові відбулися змагання за участю 22 шахістів з Рівного, Острога, Здолбунова. Регламент основного турніру: 5 хвилин + 3 сек. на хід, 9 турів за швейцарською системою. До останнього туру тривала вперта боротьба між Йосипом Борзенком і міжнародним майстром з Рівного Ігорем Лабенським, які ще за тур до закінчення відірвалися від суперників, маючи в активі по 7,5 очок і вели «заочну» дуель за перемогу. Між собою вони раніше зіграли у нічию ще в 4-му турі. Протягом 8-ми турів у І.Лабенського був вищий SB-коефіцієнт. Але останній тур перекрутив ситуацію. У результаті обидва шахісти набрали по 8,5 очка з 9 можливих, але завдяки додатковому показнику Й.Борзенко несподівано став першим. На третьому місці Владислав Бойчук – 6,5 очка.

Паралельно проходив дитячий турнір. Перше місце посів учень 6-ї школи Віталій Денесюк, друге – у Єгора Панасюка учня з Рівного «Центр надій», третє у учня Квасилівської ЗОШ Андрія Клепача.

Турніри пройшли на високому організаційному рівні завдяки зусиллям тренера Олександра Попова і національного арбітра з шахів Миколи Колюха.

Призери змагань нагороджені грамотами Здолбунівської міської ради і цінними подарунками Федерації шахів Рівненської області.

Турнірна таблиця:



Фоторепортаж з місця подій:



Переглядів: 191 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]