Неділя, 2024-05-19, 2:54 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Недостаточно быть хорошим игроком, надо еще хорошо играть.(Зигберт Тарраш)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2021 » Серпень » 14 » Ukrainian Chess League 73 D1 Team Battle!
9:07 PM
Ukrainian Chess League 73 D1 Team Battle!
lichess.org

9 серпня на порталі Лічесс команда "Рівне" вперше виборола найвище місце в Українській Шаховій Лізі. Наші вітання! Трішки історії. Турнір започаткували шахісти-ентузіасти з Франківщини більше року тому, коли почалася пандемія і перестали проводитися шахові, та і взагалі спортивні змагання. Орієнтиром виступила німецька Бундесліга. Спочатку турнір проводився серед команд-міст Івано-Франківської області, потім поступово почали долучатися команди з сусідніх областей і досить швидко географія турніру простяглася на всю Україну, від Закарпаття до Харкова. В турнірах приймало участь багато сильних і відомих шахістів. Інколи грають і гросмейстери. Почали долучатися нові команди і довелося робити декілька ліг.

Приємно відзначити, що наша команда числиться в "старожилах" ліги (Рівне не грало тільки в першому турнірі). Також приємно, що за команду "Рівне" грають переважно шахісти нашої області, допомагає також один "легіонер" з Тернопільщини. В той же час, є команди, де тон задають гравці з інших країн (Німеччина, Голандія, Росія, Білорусь).

...і ось 9 серпня команда "Рівне" виграє Українську Шахову Лігу (Вищу лігу). Перша п'ятірка гравців, які принесли залікові очки виглядала наступним чином: Балєєв Костянтин, Іванчук Сергій, Кудрик Андрій, Селецький Григорій, Матвійчук Олександр. Також варто відзначити Балєєва, який показав найкращий результат турніру - 1 місце серед 100 учасників. Крім нас в Вищій лізі також грали команди з Кременчука, Херсона, Києва, Одеси, Київської області, Полтави, Бердичева, Хмельницького і Кривого Рогу.

Бажаємо і надалі нашій команді здобувати тільки найвищі призові місця.

Турнірна таблиця:



Матеріал надав - Ігор Кононець


Поділися сторінкою з друзями:

Переглядів: 286 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]