П`ятниця, 2024-05-03, 2:09 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Для меня шахматы не игра, а искусство. (Александр Алехин)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2023 » Липень » 24 » Відзначення Дня шахів у Здолбунові!
7:34 PM
Відзначення Дня шахів у Здолбунові!
Шахові турніри

Здолбунівська шахова спільнота відзначила День шахів в Україні відразу трьома турнірами. Перед початком змагань учасників привітав здолбунівський міський голова Владислав Сухляк. Напередодні Дня шахів 22 учасники з Рівного, Острога, Здолбунова мірялись силами у rapid-турнірі «Sergiy Malakhov Memorial – Zdolbuniv 2023», ушанувавши уп’ятнадцяте свого земляка Сергія Малахова (1941-2004). У «швейцарці» з 9 турів сильнішим став Андрій Дем’янюк з Рівного, друге місце у Йосипа Борзенка, третє у Юрія Кошмака. Одночасно проходив дитячий турнір, організований зусиллями тренера Олександра Попова. Перемогу здобув 11-річний здолбунівський школяр Данило Добридник (ліцей №3). На другому місці Андрій Клепач (Квасилівська ЗОШ), на третьому – Єгор Панасюк («Центр надій» м.Рівне).

Нарешті, у День шахів 20 липня за традицією відбувся бліц-турнір на Старомильському ставку. Місцеві рибалки люб’язно надали місце для змагань у павільйоні відпочинку. Під кінець турніру сильна злива ледве не стала перешкодою закінчити змагання. Однак, всі заплановані 13 турів були «відпрацьовані» і перемогу здобув міжнародний майстер Ігор Лабенський -11 очок з 13 можливих. Стільки ж очок у у Йосипа Борзенка, але гірші додаткові показники. Третій – Юрій Кошмак відстав на півочка.

Учасники всіх трьох турнірів нагороджені грамотами Управління з гуманітарних питань Здолбунівської міської ради та цінними подарунками від Федерації шахів Рівненщини.

Турнірні таблиці:






Фоторепортаж з місця подій:



Переглядів: 169 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]