П`ятниця, 2024-04-26, 6:06 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Шахматист - это человек, который в доску пьян от удивительной игры.(Анатолий Рахматов)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2014 » Грудень » 22 » Відбувся VIII з’їзд Федерації шахів України. Володимира Ковальчука знову обрано віце-Президентом ФШУ!
3:56 PM
Відбувся VIII з’їзд Федерації шахів України. Володимира Ковальчука знову обрано віце-Президентом ФШУ!
Обласна федерація шахів

20 грудня 2014 року в приміщенні Міністерства молоді та спорту України відбувся VIII з’їзд Федерації шахів України. З обраних 92 делегатів на з’їзд прибули 75. Від Рівненської області у роботі з’їзду взяли участь Володимир Ковальчук, Максим Шинкарчук та Юрій Кошмак. У доповіді президента ФШУ Віктора Капустіна, виступаючих представників з областей відмічено, що за останні чотири роки Україна стабільно входить до світової шахової еліти. Однак серйозною проблемою є стан розвитку дитячих шахів. Не достатньо фінансуються шахові відділення у дитячо-юнацьких спортивних школах.

ФШУ на протязі 2011-2014 років надавав пропозиції Кабінету міністрів України у вигляді Програми розвитку дитячих шахів в Україні. Однак, ця програма так і не була прийнята. Очікується, що бюджетне фінансування шахів у 2015 році буде зменшене. Не сприяють розвитку шахів і постійні реорганізації у Міністерстві молоді та спорту України.

Відзначалося, що ФШУ активно співпрацює з ФІДЕ, Європейським шаховим союзом. Великих зусиль довелось докласти щоб відстояти інтереси держави у справі участі шахістів АР Крим у міжнародних змаганнях.

Заслухані доповіді ревізійної комісії, суддівської колегії. Робота ФШУ за звітний період оцінена позитивно. Відзначено при цьому, що суттєву підтримку в розвитку шахової гри в Україні надає особисто Віктор Капустін.

Інтригою з’їзду стали вибори Президента ФШУ. Несподівано у Віктора Капустіна з’явилося три конкуренти. Проте при підрахунку голосів Віктор Капустін був недосяжний – 49 делегатів надали йому свою підтримку. Наші вітання!

Обраний новий склад Виконкому ФШУ, затверджені віце-президенти. Як і минулого разу, віце-Президентом обраний наш Володимир Ковальчук. Таким чином, рівненські шахи зберегли своє представництво у керівництві ФШУ. Роботу Рівненської обласної федерації шахів відзначено, як і персональну заслугу в цьому її керівника. Також делегати схвально оцінили результати діяльності Володимира Ковальчука на посаді віце-Президента ФШУ минулих чотирьох років. Вітаємо Володимира Олександровича з переобранням та бажаємо успіхів в подальшій роботі по розвитку та популяризації шахів в Україні!

Фоторепортаж з місця події:

Делегація від Рівненської області на з’їзді 20 грудня 2014 року



Робота з’їзду



За трибуною Володимир Ковальчук



Віктор Капустін і Володимир Ковальчук готуються до голосування



Поділися сторінкою з друзями:

Переглядів: 634 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]