П`ятниця, 2024-04-26, 8:38 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Всю жизнь с одной женщиной - это как эндшпиль с разноцветными слонами.(Виктор Корчной)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » 2012 » Серпень » 9 » Рівненський етап проекту "Хід чемпіона" (LIVE)!
Матч: Боришкевич Роман - Петренко Олександр: 1-1!
10:08 AM
Рівненський етап проекту "Хід чемпіона" (LIVE)!
Матч: Боришкевич Роман - Петренко Олександр: 1-1!
11-12 серпня 2012 року Рівненська обласна федерація шахів прийняла участь в тестуванні другого етапу інтернет - турніру "Хід чемпіона". Турнір проводиться під егідою ФІДЕ, в рамках святкування Дня шахів в Україні, за підтримки Черкаської та Рівненської обласних шахових федерацій на офіційному сайті chessvip.com. Користувачам сайту в якості спортивної події цього разу був представлений матч з двох партій між володарем Кубка Рівненської області 2011 року Боришкевичем Романом (2330) та чемпіоном Рівненської області 2012 года Петренком Олександром (2289), який закінчився з нічийним рахунком 1-1. Суперники почергово здобули перемоги граючи білими. З допомогою сайту chessvip.com була організована on-line трансляція. Гравці, які взяли участь в проекті, мали можливість запропонувати свої варіанти ходів під час обдумування учасниками партії своїх ходів. У грі використовувалася інноваційна шахова програма, яка фіксувала кожен хід гравця, який співпав з ходом кожного з учасників партії, і формувала рейтингову таблицю. Рейтинг гравця залежав від кількості збігів індивідуальних ходів з ходами учасників партії. Роль відігравав і час, витрачений на обмірковування цих ходів (коефіцієнт часу). Призовий фонд розподілився відповідно до рейтингу гравців та склав 2000 грн.

Проект "Хід чемпіона" є частиною проекту "Геосоціальні ігри", в якому Рівненська обласна федерація шахів вже приймала участь, граючи матч Рівне - Черкаси.

Третій фінальний етап проекту "Хід чемпіона" відбудеться 25-26 серпня 2012 року між двома шахістами Черкаської та Рівненської областей (Якимов - Боришкевич)! Призовий фонд зросте до 4000 грн.!

І етап інтернет - турніру проекту "Хід чемпіона".

Партії матчу Боришкевич - Петренко:



Фото з місця події:




Переглядів: 730 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]