П`ятниця, 2024-05-03, 3:30 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
В том-то и состоят шахматы. Сегодня ты даёшь сопернику урок, а завтра он тебе.(Роберт Фишер)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
Шахи для дітей

17-18 березня в Костополі в оновленому Центрі інтелектуального розвитку “Сузір'я” відбувся 2 етап дитячого Кубка Рівненської області з шахів 2018 року! Турнір відбувся за швейцарською системою в 9 турів. Взяли участь 38 учасників. Змагалися юні представники Березнівського, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського районів та міста Рівне. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Булик Кирил (Костопіль), 2 місце в Тхорика Владислава (Рівне), 3 місце в Крейдера Назара (Рівне). Кращі юні спортсмени нагороджені грамотами та подарунками. Перші ... Читати далі »
Переглядів: 852 | Додав: Admin | Дата: 2018-03-19

Цікавий турнір відбувся в міств Сарни з нагоди Дня народження вправного шахіста, доброго друга, цікавої і приємної людини Віктора Макаревича. Це вже другий подібний турнір, який по складу учасників нагадує чемпіонат м. Сарни. Але все по-порядку. З перших турів лідерство захопили Олександр Абрамчук та Олександр і Віктор Параниці. До середини турнірної дистанції вони встигли переграти між собою (всі партії завершились внічию) і після п’ятого туру без поразок всі троє мали в своєму активі ... Читати далі »
Переглядів: 501 | Додав: Admin | Дата: 2018-03-16

Кубок області

09-11 березня в Рівному відбувся 1 етап Кубка Рівненської області з шахів 2018 року за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися 59 любителів шахів з Березнівського, Володимирецького, Дубенського, Здолбунівського, Костопільського, Острозького, Рівненського районів, міста Рівне, а також гості з Волинської, Хмельницької, Житомирської та Львівської областей. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Янюк Володимир (Шепетівка), 2 місце в Петренка Олександра (Рівне), 3 місце в Троця Ярослава (Рівне). Кращі інтелектуальні спортсм ... Читати далі »
Переглядів: 938 | Додав: Admin | Дата: 2018-03-12

Реноме лідера підтвердив у другому етапі кубка Володимирецького району Дмитро Андрєєв. Турнір відбувся в комфортних умовах в приміщенні ЗОШ №1 міста Вараш. І хоча склад учасників налічував багато вправних майстрів, які могли нав’язати боротьбу представнику Володимирця та все ж продемонстровані результати виявили беззаперечну перевагу минулорічного чемпіона. Зі слів самого Дмитра гра у цьому етапі йому вдавалась. Підтвердженням цього є те, що він зумів набрати вісім очок при двох нічиїх та без конкуренції став переможцем звітного турнір ... Читати далі »
Переглядів: 490 | Додав: Admin | Дата: 2018-03-05

Успіхом Йосипа Борзенка завершився другий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів 2018! Турнір проведений з нагоди пам’яті героїв Небесної Сотні. Варто зазначити, що участь у змаганнях прийняли майже півсотні учасників з різних районів області. Зіграли за швейцарською системою у 9 турів з контролем часу 15 хвилин до закінчення партії кожному. Також треба зауважити, що заради перемоги здолбунівському майстру довелось пройти складний тернистий шлях у гострій боротьбі з опонентам ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: Admin | Дата: 2018-02-19

Чемпіонат області

09-11 лютого в Рівному відбувся півфінал чемпіонату області 2018 року. Змагалися 59 любителів шахів з Володимирецького, Гощанського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Костопільського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне та Вараш. Турнір проходив за швейцарською системою в 9 турів. З результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем змагання став Смикало Северин з Рівного. Крім переможця в шістку кращих увійшли та отримали право зіграти у фіналі чемпіонату області: Кошмак Юрій (Здолбунів), Андрєєв Дмитро (Вол ... Читати далі »
Переглядів: 1163 | Додав: Admin | Дата: 2018-02-12

Шахи для дітей

03-04 лютого в Рівному відбувся 1 етап дитячого Кубка Рівненської області з шахів 2018 року! Турнір відбувся за швейцарською системою в 9 турів. Змагалися юні представники Здолбунівського, Костопільського, Рівненського районів, міст Рівне, Вараша та Почаєва. З результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Смикало Назар, 2 місце в Криворучко Миколи, 3 місце в Шуляка Тимофія (всі з Рівного). Крім того, окремо проведено турнір для самих молодших учасників (9-річного віку), в якому переміг Озімковський Даниїл (Рівне). Всього в змаганнях взяли участь 63 учасника. Кра ... Читати далі »
Переглядів: 1002 | Додав: Admin | Дата: 2018-02-05

Багатообіцяючим видався старт цьогорічного відкритого кубка району. Як і минулі роки розпочинав шаховий сезон етап у селі Довговоля. Позмагатись зібрались 23 шахісти. Зіграли у швидкі шахи по 15 хвилин на партію кожному за швейцарською системою у 9 турів. Вдалий старт видався у Кота та Андрєєва, які перших своїх трьох опонентів здолали без втрати очок. На відстані у пів-очка від них перебували Римарчук та Клімцов. Більше того, школяр із Вараша зумів розвинути свій успіх і в наступних трьох турах у результаті чого феноменально набрав 6 ... Читати далі »
Переглядів: 523 | Додав: Admin | Дата: 2018-02-05

28 січня відбувся традиційний клубний чемпіонат Рівненської області зі швидких шахів 2018 року, присвячений 44-річчю створення шахового клубу "Зоря" та пам’яті його засновника - Жука Миколи Івановича. Взяли участь в турнірі 25 команд (новий рекорд), які були поділені на дві групи: А (11 команд) і Б (14 команд). Допускалися команди в складі трьох осіб з середнім рейтингом не вище 2180. Змагання відбулися за швейцарською системою в 7 турів з контролем часу - по 15 хв. (перемога - 2 очки, нічия - 1, поразка - 0). В підсумк ... Читати далі »
Переглядів: 1238 | Додав: Admin | Дата: 2018-01-29

Перший шаховий фестиваль у Новому році пройшов у Володимирецькому районі. Традиційно, за підсумками минулорічних кубкових баталій відібрались кращі представники для участі у відкритому чемпіонаті Володимирецького району – 2018! Таким чином, у фінальному турнірі прийняли участь 10 сильніших шахістів з чотирьох найбільш активних та ігрових районів. Зіграли за коловою системою з класичним контролем часу. Також окрім основного турніру місцеві учасники розіграли першість у другому дивізіоні. З різних причин у втішному змаганні замість запла ... Читати далі »
Переглядів: 514 | Додав: Admin | Дата: 2018-01-23

« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 66 67 »