П`ятниця, 2024-04-26, 1:56 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Компьютер однажды побил меня в шахматы, но в кикбоксинге он оказался просто слабак.(Эмо Филипс)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
Шахи для дітей

У Рівному завершився традиційний шаховий турнір «Святий Миколай в кожну хату». В змаганнях взяли участь 79 учасників з Рівного, Володимирця, Костополя, Степаня, Дубровиці та Квасилова. Спортсмени змагались у трьох вікових категоріях до 2014, 2013-2010, 2009-2006. За підсумками шахових баталій в старшій групі перемогу здобув Данилюк Олесь 8,5 очок, серед дівчат найкраща Сибірьова Маргарита. В середній групі перемогу здобув Новоселецький Арсен, 9 з 9 очок, серед дівчат краща стала Калініна Ніка. В наймолодшій віковій перемогу здобув Боришкевич Захар 9 із 9 очок, кращ ... Читати далі »
Переглядів: 141 | Додав: Admin | Дата: 2023-12-12

Кубок області

Вже традиційно в Острозькому ліцеї №1, 3 грудня, провели ХХІ шаховий турнір пам’яті Йосипа Аршинова - 10 етап Кубка Рівненської області. У такий важкий для країни час, участь у змаганнях взяли понад 50 спортсменів різного віку з Острожчини, загалом із Рівненської та інших областей. Йосип Аршинов був вчителем математики. Цього року виповнилося 100 років із Дня народження Йосипа Аршинова. Організаційний комітет щиро дякує за вагому допомогу у проведенні турніру Наталії та Єлизаветі Аршиновій, Тарасу Хмаруку, Тарасу Пустовіту, Олександру Шикеру, ... Читати далі »
Переглядів: 172 | Додав: Admin | Дата: 2023-12-08

Кубок області

У неділю в місті Дубно завершився 9-й етап відкритого кубка Рівненської області з шахів (швидкі шахи) 2023 року. Змагання пройшли за ініціативи президента федерації шахів Рівненської області Ковальчука Володимира, за підтримки Управління молоді та спорту (начальник Віталій Ліпський), Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради (директор Марія Мартинюк), керівника гуртка з шахів м. Дубно Пожарського Анатолія. Турнір зібрав 42 учасника з різних куточків області. З самого початку лідерство захопив і втримав до кінця турніру майстер ФІДЕ Грице ... Читати далі »
Переглядів: 304 | Додав: Admin | Дата: 2023-11-08

Шахи для дітей

08 жовтня Рівному завершився чемпіонат області з класичних шахів серед юнаків та дівчат 2007 р. н. та молодших. Змагання пройшли за спільних організаційних зусиль Управління у справах молоді та спорту РОДА (начальник Віталій Ліпський), Управління у справах молоді та спорту м. Рівного (начальник Віталій Андрощук), федерації шахів Рівненської області (президент Володимир Ковальчук) та ДЮСШ №1 (директор Людмила Баль). Турнір зібрав 14 учасників. Переможцем турніру став представник смт. Квасилів, кандидат в майстри спорту - Мастюк Іван (ДЮСШ №1). Друге місце виборов Да ... Читати далі »
Переглядів: 187 | Додав: Admin | Дата: 2023-10-11

Шахові турніри

8 жовтня в м Березному пройшов п'ятий турнір пам'яті Івана Штундера. Який зібрав 36 учасників з кількох районів Рівненщини. На відкритті змагань син Івана Петровича - Андрій привітав всіх шахістів які прибули на ці змагання. Також хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять тих, хто загинув, боронячи нашу країну від окупантів. Було зіграно стандартну "швейцарку" в 9 турів з контролем часу 10 хв + 5 с. Після стартових трьох турів шахових поєдинків навіть фаворити повтрачали очки, таким чином боротьба обіцяла бути цікавою. Після другої третини зм ... Читати далі »
Переглядів: 205 | Додав: Admin | Дата: 2023-10-10

Шахові турніри

З нагоди відзначення Дня захисника і захисниць України у Здолбунові відбулись шахові турніри основний і дитячий. Основний турнір зареєстрований FIDE під назвою «Day of Defenders of Ukraine.Zdolbuniv 2023» пройшов за участю 36 учасників з Рівненщини та м. Нетішин. Швейцарська система у 9 турів, RAPID 10 хвилин + 5 секунд.З перших турів лідерство захопили рівненські молоді шахісти Мастюк Іван та Дячук Назар. В 4 турі між собою зіграли в нічию, що дозволило ненадовго наздогнали переслідувачів - Борзенко Йосипа, Іванова Олександра та Данилюка Олеся. Дан ... Читати далі »
Переглядів: 169 | Додав: Admin | Дата: 2023-10-02

Шахи для дітей

22-24 вересня у Рівному завершився чемпіонат області з класичних шахів серед юнаків та дівчат 2009 р. н. та молодших. Турнір пройшов за спільних організаційних зусиль управління у справах молоді та спорту РОДА (начальник Віталій Ліпський), управління у справах молоді та спорту м. Рівного (начальник Віталій Андрощук), федерації шахів Рівненської області (президент Володимир Ковальчук) та ДЮСШ №1 (директор Людмила Баль). Турнір зібрав 35 учасників з м. Рівного, Костополя, Дубна та Рівненського району. Переможцем турніру став представник м. Рівне - Данилюк Олесь, 9 оч ... Читати далі »
Переглядів: 105 | Додав: Admin | Дата: 2023-09-29

Кубок області

17 вересня в смт. Гоща відбувся 8 етап відкритого кубка Рівненської області з шахів 2023 року. Турнір відбувся за спільних організаційних зусиль Управління у справах молоді та спорту РОДА ( керівник Віталій ЛІПСЬКИЙ), федерації шахів Рівненської області (президент Володимир КОВАЛЬЧУК), Гощанської ДЮСШ (директор Іван ГАПОНЧУК), Гощанського селищного голови Миколи ПАНЧУКА, кондитерської фабрики «Пригощайся» (директор Любов ГОНЧАР), директора Гощанського ліцею Алли ТАЛАЩУК та відділу культури та спорту, молоді та туризму Гощанської селищної ради ... Читати далі »
Переглядів: 212 | Додав: Admin | Дата: 2023-09-19

Шахові турніри

За багаторічною традицією на День незалежності України у Здолбунові відбулися змагання за участю 22 шахістів з Рівного, Острога, Здолбунова. Регламент основного турніру: 5 хвилин + 3 сек. на хід, 9 турів за швейцарською системою. До останнього туру тривала вперта боротьба між Йосипом Борзенком і міжнародним майстром з Рівного Ігорем Лабенським, які ще за тур до закінчення відірвалися від суперників, маючи в активі по 7,5 очок і вели «заочну» дуель за перемогу. Між собою вони раніше зіграли у нічию ще в 4-му турі. Протягом 8-ми турів у І.Лабенськог ... Читати далі »
Переглядів: 190 | Додав: Admin | Дата: 2023-08-30

Шахові турніри

24 серпня в Рівному пройшов чемпіонат області з блискавичних шахів присвячений до Дня Незалежності України. Турнір пройшов за іцініативи президента федерації шахів Рівненської області Ковальчука Володимира, за підтримки Управліня молоді та спорту (нач. В. ЛІпський) та директора ДЮСШ №1 м. Рівного (дир. Л Баль). В турнірі прийняло участь 49 учасників з різних куточків області та гостей з Херсону. Змагались як діти, так і дорослі. За підсумками 11 турів, перемогу здобув представник м. Рівного - Данілюк Василь (10,5 очок), друге місце виборов Боришкеви ... Читати далі »
Переглядів: 187 | Додав: Admin | Дата: 2023-08-25

« 1 2 3 4 ... 66 67 »