Субота, 2024-05-18, 4:16 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Всю жизнь с одной женщиной - это как эндшпиль с разноцветными слонами.(Виктор Корчной)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
Черговий IV-етап відкритого кубка Сарненського району відбувся на лоні природи в мальовничому містечку урочища Вовчі гори. Позмагатися з'їхалися представники північних районів області, а також міст Рівне, Вараш і Здолбунів. Зіграли турнір в 9 турів по 10 хвилин на партію кожному з учасників. Початок видався багатообіцяючим. Після трьох турів лідерство захопили Віктор Макаревич та Юрій Корсун, які до цього особливо зірок з неба на хватали. При цьому знані авторитети з завидною стабільністю втрачали свої очки. Після більшої полови ... Читати далі »
Переглядів: 318 | Додав: Admin | Дата: 2021-07-27

Шахові турніри

З 21 по 25 липня в шаховому клубі міста Рівне проходив рейтинговий турнір з нагоди Дня шахів в Україні. Взяли участь у змаганнях 6 кандидатів в майстри спорту та 4 першорозрядники, які за коловою системою виборювали звання сильніших. В підсумку 1 місце з результатом 7,0 очок з 9 можливих здобув Смикало Северин, 2 місце в Шинкарчука Максима, 3 місце в Шинкарчука Богдана (всі з Рівного). Під час закриття турніру кращі шахісти нагороджені грамотами, медалями та подарунками. Змагання відбулися за спільних організаційних зусиль Федерацій шахів Рівненської ... Читати далі »
Переглядів: 432 | Додав: Admin | Дата: 2021-07-26

Кубок області

17-18 липня в Березне відбувся 4 етап кубка Рівненської області з шахів 2021 року! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, змагалися шахісти Варашського, Сарненського, Рівненського районів, міст Рівне та Нетішина, всього 30 учасників. В підсумку з результатом 7,0 очок з 9 можливих переможцем став Селецький Григорій, 2 місце в Кононця Ігоря, 3 місце в Боришкевича Романа (всі з Рівного). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в загальний за ... Читати далі »
Переглядів: 341 | Додав: Admin | Дата: 2021-07-20

Шахові турніри

4 липня в Рівному вшосте відбувся турнір пам'яті Олега Саєнка за швейцарською системою в 9 турів з обрахунком рейтингу ФІДЕ з рапіду. Вшановували пам'ять та взяли участь в турнірі представники Дубенського, Рівненського, Сарненського районів, міста Рівне, а також гості з Харківської та Хмельницької областей, всього 46 учасників. В підсумку перемогу здобув Іллюк Петро (Березне), друге місце в Янюка Володимира (Шепетівка), третє у Смикала Северина (Рівне). Переможці нагороджені грамотами, медалями та подарунками. Аналогічно відзначені призери в номінаці ... Читати далі »
Переглядів: 392 | Додав: Admin | Дата: 2021-07-05

Кубок області

26-27 червня в Здолбунові відбувся 3 етап кубка Рівненської області з шахів 2021 року присвячений пам’яті Олександра Ковальчука! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, змагалися шахісти Варашського, Дубенського, Сарненського, Рівненського районів, міст Рівне та Києва, всього 40 учасників. В підсумку з результатом 8,0 очок з 9 можливих переможцем став Селецький Григорій з Рівного, 2 місце в Матвійчука Олександра (Рівне), 3 місце в Іллюка Петра (Березне). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні пода ... Читати далі »
Переглядів: 517 | Додав: Admin | Дата: 2021-06-29

Кубок області

19-21 червня в Сарнах відбувся 2 етап кубка Рівненської області з шахів 2021 року з нагоди 136-річниці міста! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, змагалися шахісти Варашського, Сарненського та Рівненського районів, всього 36 учасників. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Параниця Олександр з Сарн, 2 місце в Іванчука Сергія (Костопіль), 3 місце в Андрєєва Дмитра (Володимирець). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобу ... Читати далі »
Переглядів: 397 | Додав: Admin | Дата: 2021-06-23

Шахи для дітей

11-13 червня в Рівному в шаховому клубі відбувся чемпіонат області серед юнаків та дівчат до 18 років. Більше трьох десятків юніорів Рівненщини за швейцарською системою в 9 турів виборювали звання кращих. В підсумку за наслідками напружених шахових баталій 1 місце виборов Смикало Северин (9,0 очок з 9 можливих), 2 місце в Громової Ольги, 3 місце в Шинкарчука Богдана (всі з Рівного). Під час закриття змагань молодих інтелектуалів нагородили медалями, грамотами та цінними подарунками. Змагання відбулися за спільних організаційних зусиль Федерацій шахів Рівненської об ... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: Admin | Дата: 2021-06-14

Шахові турніри

У Здолбунові відбувся 13-й Меморіал Сергія Малахова (1941-2004). За традицією перед початком змагань шахісти поклали квіти на могилу земляка. Фрагмент на шахову тематику, що викарбуваний у граніті, ще раз навіяв спогади про Сергія, його фанатичну відданість улюбленій грі. Учень Малахова – Олег Прокопчук пригадав, що у вічність Сергій пішов з шахівницею, яку поклали у його домовину. Цьогоріч вдалось зібрати 18 учасників. На жаль, з різних причин не могли взяти участь у змаганнях переможці і призери минулих меморіалів – Анатолій Кирилюк. Ігор Намінськ ... Читати далі »
Переглядів: 298 | Додав: Admin | Дата: 2021-06-14

Кубок області

6 червня у Володимирці відбувся 1 етап кубка Рівненської області з шахів 2021 року! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, змагалися шахісти Варашського, Сарненського та Рівненського районів, всього 46 учасників. В підсумку з результатом 8,0 очок з 9 можливих переможцем став Жакун Олексій з Дубровиці, 2 місце в Іллюка Петра (Березне), 3 місце в Андрєєва Дмитра (Володимирець). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в загальний залік Кубка ... Читати далі »
Переглядів: 485 | Додав: Admin | Дата: 2021-06-07

Шахи для дітей

6 червня в Рівному в шаховому клубі відбувся дитячий турнір з нагоди Дня захисту дітей. Більше трьох десятків юних шахістів Рівненщини (11-річного віку і молодших) за швейцарською системою в 7 турів виборювали звання кращих. В підсумку за наслідками напружених шахових баталій 1 місце виборов Комар Іоанн з Дубного (6,5 очок з 7 можливих), 2 місце в Новоселецького Арсена (Рівне), 3 місце в Сибірьової Маргарити (Рівне). Під час закриття змагань юних інтелектуалів нагородили медалями, грамотами та цінними подарунками. Змагання відбулися за спільних організаційних зусил ... Читати далі »
Переглядів: 404 | Додав: Admin | Дата: 2021-06-07

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 66 67 »