Середа, 2024-05-08, 4:14 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Никто не умеет играть в футбол, но все всё понимают. Все умеют играть в шахматы, но никто ничего не понимает.
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
В затишному, чудово облаштованому актовому залі Сарненського лісгоспу (директор Олег Лехкобит, голова профкому Людмила Галушко), з нагоди Дня працівників лісу, відбувся восьмий етап відкритого кубка Сарненського району з шахів. Він видався досить представницьким і зібрав учасників з усіх районів області. Зіграли турнір в 9 турів по 15 хвилин на партію кожному. Стартові тури цього разу пройшли без особливих несподіванок. Високорейтингові шахісти, яких зібралось досить багато, перемагали своїх візаві впевнено і в основному за раху ... Читати далі »
Переглядів: 447 | Додав: Admin | Дата: 2021-09-14

Шахи для дітей

На вихідних в Рівному в шаховому клубі відбувся дитячий турнір з нагоди Дня фізичної культури та спорту України. Більше трьох десятків юних шахістів Рівненщини (10-річного віку і молодших) за швейцарською системою в 7 турів виборювали звання кращих. В підсумку за наслідками напружених шахових баталій 1 місце виборов Сибірьов Анатолій з Рівного (7,0 очок з 7 можливих), 2 місце в Медведєва Дмитра (Рівне), 3 місце в Боришкевича Захара (Рівне). Під час закриття змагань юних інтелектуалів нагородили медалями, грамотами та цінними подарунками. Змагання відбулися за спіль ... Читати далі »
Переглядів: 319 | Додав: Admin | Дата: 2021-09-13

Шахові турніри

До Дня міста Здолбунова у рамках програми святкових заходів відбувся шаховий бліц-турнір за участю 10-ти спортсменів Здолбунова, Рівного, Острога. По колу, 10 хвилин до кінця партії. Запекла боротьба тривала до останньої партії. Перемогу здобув Йосип Борзенко - 7,5 очок. Юрій Кошмак , що лідирував протягом турніру, після поразки у останньому турі з 7-ма очками посів друге місце. За бронзову медаль боролися острожани Олексій Лісовський та Валентин Шаранський. Поєдинок між ними у останньому турі завершився перемогою Олексія. Призери нагороджені медалям ... Читати далі »
Переглядів: 258 | Додав: Admin | Дата: 2021-09-13

Шахові турніри

За багаторічною традицією на День незалежності України у Здолбунові організовується турнір, який включається у програму святкування заходів міста. Зазвичай такі змагання проходили у людних місцях на відкритих майданчиках. Однак, цьогорічна злива «загнала» шахістів у комфортне приміщення залу засідань міської ради. На старт вийшли 26 учасників з Здолбунова, Острога і Рівного. Поза конкуренцією виявився кандидат у майстри Йосип Борзенко – 7,5 очка з 9. Друге-третє місця з відставанням на одне очко розділили першорозрядники Ігор Намінський і Володимир Б ... Читати далі »
Переглядів: 251 | Додав: Admin | Дата: 2021-09-05

Шахові турніри

29 серпня в Рівному відбувся бліц-турнір з нагоди Дня міста Рівного! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 11 турів, змагалися шахісти Сарненського, Дубенського, Рівненського районів, міст Рівне та Нетішин, всього 46 учасників. В підсумку з результатом 9,5 очок з 11 можливих переможцем став Смикало Северин (Рівне), 2 місце в Іллюка Петра (Березне), 3 місце в Іванчука Сергія (Костопіль). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні нагороди та подарунки. Змагання відбулися за організаційних зусиль Федерації шахів міст ... Читати далі »
Переглядів: 398 | Додав: Admin | Дата: 2021-08-30

Сьомий етап відкритого кубка Сарненського району, присвячений 30-й річниці Незалежності України пройшов під акомпанемент нестихаючого холодного дощу. Втім учасники змагань почували себе комфортно, позаяк змагалися в тепло представленому затишному літньому залі кафе «Візит» (директор Ігор Никонець). Зіграли турнір в 9 турів по 10 хвилин на партію кожному. Інтелектуали без розкачування відразу взялися за справу і зав’язалися гарячі баталії. Передбачити переможця цього дня було годі і сподіватись. Учасники, борючись між собою, не з ... Читати далі »
Переглядів: 304 | Додав: Admin | Дата: 2021-08-26

Відеосюжет на Сфера-ТВ

21-23 серпня в Рівному відбувся 6 етап кубка Рівненської області з шахів 2021 року з нагоди Дня Незалежності України! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, змагалися шахісти Сарненського, Дубенського, Рівненського районів, міст Рівне та Почаєва, всього 39 учасників. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Кудрик Андрій, 2 місце в Смикала Северина, 3 місце в Бондарчука Богдана (всі з Рівного). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рі ... Читати далі »
Переглядів: 430 | Додав: Admin | Дата: 2021-08-25

Черговий етап відкритого кубка Сарненського району вперше пройшов за межами району на Білому озері. Цьому посприяла хороша сонячна погода і бажання самих шахістів провести баталії на свіжому повітрі. Зіграли турнір в 9 турів по 10 хвилин на партію кожному. Досить таки потужний та рівний склад учасників обіцяв таку ж спекотну боротьбу, як і надворі. Красивою грою в стартових турах приємно здивували Іван Зань, Микола Копищик та Олександр Цицюра. Гра, як то кажуть у них клеїлась, чого не скажеш про рейтингових майстрів. На екваторі ... Читати далі »
Переглядів: 281 | Додав: Admin | Дата: 2021-08-17

lichess.org

9 серпня на порталі Лічесс команда "Рівне" вперше виборола найвище місце в Українській Шаховій Лізі. Наші вітання! Трішки історії. Турнір започаткували шахісти-ентузіасти з Франківщини більше року тому, коли почалася пандемія і перестали проводитися шахові, та і взагалі спортивні змагання. Орієнтиром виступила німецька Бундесліга. Спочатку турнір проводився серед команд-міст Івано-Франківської області, потім поступово почали долучатися команди з сусідніх областей і досить швидко географія турніру простяглася на всю Україну, від Закарпаття до Харкова. В турнірах приймало участь багато сильних і відомих шахістів. Інколи грають і гросмейстери. Почали долучатися нові команди і д ... Читати далі »
Переглядів: 284 | Додав: Admin | Дата: 2021-08-14

Кубок області

07-08 серпня в смт Клесів Сарненського району відбувся 5 етап кубка Рівненської області з шахів 2021 року! В турнірі, що проходив за швейцарською системою в 9 турів, змагалися шахісти Сарненського, Рівненського районів та міста Рівне, всього 30 учасників. В підсумку з результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем став Іллюк Петро з Березного, 2 місце в Борзенка Йосипа (Здолбунів), 3 місце в Лабенського Ігоря (Рівне). Кращі інтелектуальні спортсмени в різних номінаціях отримали цінні подарунки, а перша вісімка шахістів Рівненщини здобула бали в ... Читати далі »
Переглядів: 371 | Додав: Admin | Дата: 2021-08-09

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 66 67 »