П`ятниця, 2024-04-26, 3:39 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Новини з регіонів

Головна » Володимирецький р-н
На День селища 28 серпня у Володимирці пройшов 7 етап кубка району з шахів. Грали 9 турів за Швейцарською системою по 10 хвилин кожному шахісту на партію. Участь у святковому етапі взяло 20 шахістів. Позмагатися приїхали гості з Рівного, Березного, Дубровиці, Сарн та Кузнецовська. Серед учасників турніру було два цьогорічних фіналіста чемпіоната області з шахів: Петро Іллюк з Березного та Олексій Жакун з Дубровиці. Вони й були фаворитами змагань. Проте, як кажуть, дома й стіни помогають. Тож переможцем змагань став володимирчанин Дмитро Андрєєв, який не зазнавши жодної поразки, набрав 7,5 очок. На другому місці ф ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 633 | Додав: Admin | Дата: 2013-09-04

8 червня в селі Собіщиці відбувся 5 етап Кубка Володимирецького району з шахів 2013 року. Грали бліц, який пройшов за швейцарською системою в 11 турів (для дорослих по 7 хв., для школярів по 10 хв. на партію). Змагалися 24 любителя шахів з 10-ти населених пунктів: Собіщиць(8), Кузнецовська(5), Володимирця(3), В.Жолудська(2), Довговолі(1), Рафалівки(1), Красносілля(1), Більської Волі(1), Воронок(1) та Городця(1). Турнір розпочався без сенсацій, в першому та другому турах фаворити змагань йшли без поразок. В третьому турі несподівано програв учню з Кузнецовська Кузьменку Артему минулорічний призер кубку Хомич Іван з ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 614 | Додав: Admin | Дата: 2013-06-11

6 травня в селі Дубівка відбувся 4 етап Кубка Володимирецького району з шахів 2013 року, який пройшов за швейцарською системою в 7 турів (по 15 хв.). Змагалися 22 любителя шахів з 12-х населених пунктів: Володимирця, Кузнецовська, Сарн, Дубівки, Довговолі, Рафалівки, В. Жолудська, Воронок, Красносілля, Собіщиць, Більської Волі та Городця. З результатом 5.5 очок з 7 можливих переможцем змагання в черговий раз став представник Володимирця - Андрєєв Дмитро, 2 місце - Галаган Володимир (Сарни), 3 місце - Параниця Віктор (Сарни). Призери нагороджені цінними подарунками. Турнір відбувся за підтримки Володимирецької райо ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 639 | Додав: Admin | Дата: 2013-05-12

3 березня в селі Городець відбувся 2 етап Кубка району з шахів 2013 року, який пройшов за швейцарською системою в 7 турів (по 15 хв.). В змаганнях прийняли участь 52 любителя шахів! Північний регіон переживає справжній шаховий бум! В місцевих турнірах грають як старші люди, так і зовсім юні. Географія учаників охоплює не тільки населені пункти Володимирецького району. В змаганнях приймають участь і багато представників сусідніх районів, зокрема Сарненського та Дубровицького, а також міста Кузнецовськ. Отже, цьогорічна ініціатива по проведенню додаткових 3-х етапів Кубка області у Володимирці, Сарнах та Дубровиці б ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 804 | Додав: Admin | Дата: 2013-03-06

Розпочався офіційний шаховий сезон у Володимирецькому районі. 2 лютого в селі Довговоля відбувся 1 етап Кубка району з шахів 2013 року, який пройшов за швейцарською системою в 7 турів (по 15 хв.). Змагалися 24 любителя шахів з 12-х населених пунктів: Володимирця, Кузнецовська, Дубровиці, Довговолі, Рафалівки, В. Жолудська, Воронок, Красносілля, Собіщиць, Дубівки, Степангорода та Городця. З результатом 7 очок з 7 можливих переможцем змагання в черговий раз став представник Володимирця - Андрєєв Дмитро, 2 місце - Кукла Петро (Городець), 3 місце - Жакун Олексій (Дубровиця). Призери нагороджені цінними подарунками. Ту ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 658 | Додав: Admin | Дата: 2013-02-08

19-20 січня у Володимирецькому колегіумі пройшов чемпіонат району з шахів. Турнір проходив у двох лігах: 10 шахістів у першій і 11 – у другій. Грали по коловій системі, з контролем часу по півгодини на кожного гравця. Присутність на чемпіонаті Володимиреччині кузнецовців вже стало нормою, а от запрошення кращого з «легіонерів» за підсумками Кубка стало новинкою. Мета подібних запрошень – збільшити конкуренцію та, відповідно, покращити рівень гри місцевих шахістів. І, забігаючи наперед, скажемо, що оргкомітет районних шахових змагань впевнено справляється з поставленою задачею. Отже у першій лізі зійшлися краща десятка за підсумками Відкритого Кубка Володимирецького району: Дмитро Андрєєв (Володимирець), Петро Кукла (Городець), Іван Хомич (Воронки), Володи ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 681 | Додав: Admin | Дата: 2013-01-29

23 грудня 2012 року в с. Полиця Володимирецького району відбувся заключний 9 етап Кубка району з шахів 2012 року, який пройшов за коловою системою в 10 турів (по 10 хв.). Змагалися 11 любителів шахів з 7-х населених пунктів: Володимирця, Кузнецовська, Рафалівки, В. Жолудська, Воронок, Більської Волі та Городця. З результатом 8,5 очок з 10 можливих переможцем змагання в черговий раз став представник Володимирця - Андрєєв Дмитро (на фото), 2 місце - Кравчук Володимир (с. Більська Воля), 3 місце - Кукла Петро (с. Городець). Призери нагороджені цінними подарунками. Турнір відбувся за підтримки Володимирецької районної ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 552 | Додав: Admin | Дата: 2013-01-10

У неділю 14 жовтня у Великожолудській ЗОШ відбувся 8 етап кубка району з шахів. Змагання проводились по швейцарській системі в сім турів, контроль часу – по 15 хвилин кожному шахісту на партію. Участь у змаганнях прийняли 27 шахістів з Володимирецького району та міста Кузнецовськ. За відсутності головного фаворита змагань – Андрєєва Дмитра, боротьба за перемогу тривала протягом усього турніру. Після 4 турів здобувши 4 перемоги одноособово у лідери вийшов Кравчук Володимир з Більської Волі. Після поразки білими Кравчука у 5 турі Римарчуку Юрію з Довговолі лідерство ділили 4 шахісти: Кравчук, Римарчук, Кукла Петро ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 548 | Додав: Admin | Дата: 2012-10-19

На День селища у Володимирці пройшов 6 етап району з шахів. Змагання проводилися під відкритим небом на центральній площі райцентру. Грали Швейцарку в сім турів. Контроль часу – по 10 хвилин кожному шахісту на партію. Етап зібрав всього 25 учасників (до речі, майже стільки ж, як і турнір у Сарнах, який проводився у День Незалежності, тоді було 26 учасників). Вигравши перших п’ять партій, та, звівши внічию дві останніх, а отже, набравши 6 очок, етап виграв володимирчанин Дмитро Андрєєв. За інші призові місця напружена боротьба тривала до завершення всіх партій останнього туру, оскільки кожен результат міняв картину у турнірній таблиці. Все через те, що одразу п’ять шахістів набрали по 5 очок, а отже розставити всіх по місцям мав коефіцієнт Бухгольца. У підс ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 602 | Додав: Admin | Дата: 2012-09-05

22 липня у більськовільському Будинку культури пройшов п'ятий етап Відкритого кубка Володимирецького району з шахів. Грали бліц, по 7 хвилин на партію кожному шахісту, по коловій системі. Всього у змаганнях взяли участь 16 учасників. На етапі зібралися сильніші районні шахісти та кращі шахісти з Дубровиччини Олексій Жакун і Андрій Ткачук, які нещодавно успішно виступили на обласному етапі кубка в Березному (Ткачук записав на свій рахунок перемогу над майстром спорту, а Жакун взагалі зумів посісти п’яте місце). Втім інтрига у боротьбі за перше місце тривала не довго. Володимирецький кандидат в майстри спорту Дмитро Андрєєв почергово виграв у всіх своїх головних конкурентів і після дев’яти турів мав максимальний показник – 9 очок. Довести етап до загальної ... Читати далі »
Категорія: Володимирецький р-н | Переглядів: 734 | Додав: Admin | Дата: 2012-08-07

« 1 2 ... 4 5 6 7 »