Четвер, 2024-05-02, 4:07 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Цитати
Я не верю в психологию, я верю в сильные ходы.(Роберт Фишер)
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рівненська федерація шахів

Головна » Архів матеріалів
28-29 січня 2012 року в матчі з 6 партій (по 30 хв.) розіграно звання володаря Суперкубка 2012 року між чемпіоном області 2011 року Кохно Олександром та переможцем Кубка області 2011 року Боришкевичем Романом. Матч відбувся в м. Рівне під час проведення півфіналу чемпіонату області, тому за його перебігом мав можливість спостерігати практично весь шаховий актив Рівненщини. Зустріч проходила в напруженій боротьбі з перемінними успіхами. Після першого ігрового дня лідерство в матчі впевнено захопив чемпіон області, вигравши дві партії при одній нічиї. Здавалося, що наступного дня він без проблем доведе свою перевагу. Але іншої думки був його суперник. Четверта і п’ята партії закінчи ... Читати далі »
Переглядів: 1219 | Додав: Admin | Дата: 2012-01-30

28-29 січня 2012 року в м. Рівне відбувся півфінал чемпіонату області. Змагалися 55 шахістів з Березнівського, Володимирецького, Гощанського, Демидівського, Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Острозького, Радивилівського, Рівненського, Сарненського районів, міст Рівне та Кузнецовськ. Турнір проходив за швейцарською системою в 9 турів. З результатом 7,5 очок з 9 можливих переможцем змагання став представник Костопільщини - Лада Андрій (на фото), 2 місце - Кононець Ігор (Костопіль), 3 місце - Н ... Читати далі »
Переглядів: 1674 | Додав: Admin | Дата: 2012-01-29

22 січня 2012 року в приміщенні спорткомплексу с. Зоря Рівненського району відбувся відкритий командний турнір зі швидких шахів з нагоди 38-річчя створення шахового клубу "Зоря" та Дня народження його засновника - Жука Миколи Івановича. Захід з минулого року набув статусу неофіційного клубного чемпіонату Рівненської області з шахів. До участі в чемпіонаті допускалися команди в складі трьох осіб з середнім рейтингом не вище 2185. Як і передбачалося, змагання викликали неабиякий інтерес серед шахової спільноти області. Подали заявки на участь 15 кома ... Читати далі »
Переглядів: 1594 | Додав: Admin | Дата: 2012-01-19


Про підсумки різдвяного турніру в місті Здолбунів спеціально для нашого сайту розповів учасник змагання, в минулому дворазовий чемпіон Рівненської області - Юрій Кошмак: "70 років назад 2 січня 1942 року народився наш земляк, палкий прихильник шахів, екс-чемпіон Рівненської області Гнат Микитюк. На жаль на 52 році свого життя він раптово помер. Стало доброю традицією вшановувати пам'ять Гната Микитюка проведенням традиційного різдвяного шахового турніру. Перший такий турнір пройшов у далекому вже 1997 році за ... Читати далі »
Переглядів: 728 | Додав: Admin | Дата: 2012-01-10

Однією з перших шаховий сезон розпочала Здолбунівська районна федерація шахів. Місцевий осередок має давні традиції вшановувати пам’ять своїх товаришів. В поєднанні з цим відбуваються шахові баталії, які сприяють розвитку гри в районі та пропагандують здоровий спосіб життя. Приємно відзначити, що крім здолбунівчанина за народженням Президента Рівненської обласної федерації шахів Ковальчука Володимира, опікується розвитком шахового спорту в залізничному краї, дворазовий чемпіон Рівненської області Юрій Кошмак, який зараз проживає в місті Києві. Завжди готові відстояти честь Здолбунівщини Борзенко Йосип, Кирилюк Анатолій, Борисюк Пе ... Читати далі »
Переглядів: 1059 | Додав: Admin | Дата: 2012-01-10

Рівненська обласна федерація шахів з метою максимального використання можливостей Інтернету, які дозволяють залучати до інтелектуального проведення часу одночасно велику кількість людей, як і обіцяла, ініціює другий шаховий проект - "Інтернет Кубок Рівненської області з шахів 2012 року”, суть якого полягає в проведенні час від часу в ігровій зоні шахового клубу сайту bereg.ru турніру за нокаут-системою (контроль часу - по 3 хв.) серед шахістів Рівненської області, який висвітлюватиметься на сторінці сайту "Онлайн ігри", з можливістю кожному користувачу вболівати за учасників в режимі он-лайн, залишати повідомлення в міні-чатах ... Читати далі »
Переглядів: 999 | Додав: Admin | Дата: 2012-01-03

Підходить до завершення 2011 рік, який, без сумніву, можна занести в актив Рівненської обласної федерації шахів. Проведено всі традиційні шахові заходи, започатковано проведення нових. Шахове життя стало ще більш насиченим. Продовжено співпрацю з партнерами та спонсорами. Підвищено якісний рівень висвітлення шахових подій на сайті Федерації. Проте життя не стоїть на місці, потрібно рухатися вперед та ставити нові завдання щодо розвитку шахового спорту в області. Отже, в переддень Нового року про досягнення та плани Рівненської обласної федерації шахів ми поговоримо з її Президентом - Ковальчуком Володимиром.

Володимире, як Ви оцінюєте роботу Рівненської обласної федерації шахів в 2011 році? ... Читати далі »
Переглядів: 707 | Додав: Admin | Дата: 2011-12-30

Світ змінюється, життя стає інтенсивнішим, можливості комунікації з допомогою сучасних технологій розширюються, учасників соціальних мереж з кожним роком стає все більше. Рівненська обласна федерація шахів не може залишатися осторонь цих революційних змін та ініціює з 2012 року нові шахові проекти, мета яких максимально використовувати можливості Інтернету для проведення різних шахових заходів. Перший з них - "Кинь рукавичку чемпіону”, суть якого полягає в проведенні час від часу в ігровій зоні шахового клубу сайту bereg.ru матчу з 10 партій (по 3 хв.) між Інтернет-чемпіоном області з шахів та претендентом на звання Інтернет-чемпіона, який висвітлюватиметься на сторінці сайту ... Читати далі »
Переглядів: 832 | Додав: Admin | Дата: 2011-12-27

Кубок області з шахів 2011 року складався з серії турнірів (7 етапів), який з червня по грудень відбувався в різних містах нашого краю. В цьому році його географія розширилася. До проведення турнірів долучилися міста Острог та Кузнецовськ, що дозволило ще більше розширити коло учасників змагання. Крім того, традиційно успішно пройшли етапи в містах Рівне, Березне, Здолбунів, Дубно та селищі Клесів. В "місцевій серії Гран-Прі” прийняли участь та поборолися за грошові винагороди близько 150 шахістів Рівненщини та близько 50 шахістів з інших областей України. Приємно відзначити, що етапи Кубка області стають з кожним роком все більш масовими і популярними. Виборювали звання кращих шахісти практи ... Читати далі »
Переглядів: 1024 | Додав: Admin | Дата: 2011-12-26

25 грудня 2011 року в місті Рівне (ЗОШ № 18) пройшов Новорічний турнір з блискавичних шахів (по 5 хв.), який відбувся за швейцарською системою в 13 турів. Змагалися 35 любителів шахів з Дубенського, Дубровицького, Здолбунівського, Корецького, Костопільського, Острозького, Рівненського, Сарненського районів та міста Рівне. Прийняли участь в турнірі гості з Хмельницької та Львівської областей. З результатом 9,5 очок з 13 можливих переможцем змагання став представник міста Рівне - Матвійчук Олександр, 2 місце - Іванов Андрій (Нетішин), 3 місце - Кохно Олександр (Рівне). Пере ... Читати далі »
Переглядів: 1176 | Додав: Admin | Дата: 2011-12-25

« 1 2 ... 59 60 61 62 63 ... 66 67 »